Zeer goede informatoe

Site is duidelijk en klopt als een huis

Zeer uitgebreid

Duidelijk fijne site

alles Oke

goede snelle reactie

Op de hoogte blijven van de rente tarieven

Hopelijk succesvol

Goede ervaring met Yvonne

Ze zei dat het rente tarief wat de Rabo mij aanbood te hoog was en dat de opslag ook niet nodig was omdat het huis aardig overwaarde heeft.Ik ga eerst weer contact met de Rabo opnemen. Ik vind dat ze heel eerlijk was en mij niet iets anders probeerde te verkopen. Groeten , Erik

duidelijk

duidelijk antwoord na vraag over oversluiren en aflossingsvrije hypotheek

Geen advies alleen verkoop

Zie boven

Duidelijk

Top uitleg later toch nog vraagje gebeld en uituitleg op mail duidelijk

Is good

U are the best

kort en krachting

Bondig 'to-the-point' en duidelijk

Geweldige service

De site gaf mij dusdanig veel vertrouwen dat ik een aanvraag in mocht dienen. Ik werd netjes gebeld en we hebben de mogelijkheden doorgenomen. Klasse service

Snel en concreet

Teruggebeld, mogelijkheden in kaart gebracht en thuis een persoonlijke afspraak geregeld.

Je wordt in een fuik gekleid naar agressieve verkoop

Een verkoopster belt je terug en geeft niet de beloofde informatie als blijkt dat je al een tussenpersoon hebt. Heel vervelend.

Vasthoudend

4 maal bellen bij geen gehoor eerdere pogingen.

Geen ervaring!

Vraag uitgezet. Gegevens ingevuld. Nooit antwoord gekregen!

Helder en overzichtelijk

Makkelijk zoeken, vergelijken en snelle reacties via dr site. Ook daarna zeer goed en kundig geadviseerd. Levert voldoende voordeel op.

Verzoek tot doen van een offerte

In plaats van een offerte werd ik gebeld door een medewerker die opdringerig en zelf brutaal overkwam. Lijkt me niet echt een visitekaartje voor uw bedrijf,

veel info, heel overzichtelijk

idem

Goede site.

Gewenste informatie is gemakkelijk te vinden en is duidelijk. Ook de opvolging is kort en goed.

duidelijk en overzichtelijk

De gebruiksvriendelijkheid is prima. Het overzicht is helder en duidelijk. Het geeft een goed overzicht van de mogelijkheden bij diverse geldverstrekkers.

Volledig

Voldoende informatie om te beginnen met het oriënteren op dit onderwerp

Gewoon prima.

Prima geholpen, hoe de verdere afhandeling gaat zal nog moeten blijken.

Zeer profesioneel en snelle vakundige reactie

Ik heb dit als zeer positief ervaren en een zeer snelle reactie en vakkundige mensen.

Deze site is goed

duidelijke site

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

402071835

Over Hypotheek-Rentetarieven.nl

Op Hypotheek-Rentetarieven.nl vergelijken we de actuele rentes van alle Nederlandse geldverstrekkers. 100% onafhankelijk en volledig! U kunt de goedkoopste hypotheek, met de laagste rente, eenvoudig vinden en informatie, een offerte, berekening of een vergelijking aanvragen. Daarnaast vindt u alle informatie over hypotheken, zoals hypotheekvormen, begrippen, handige bespaartips en actueel hypotheeknieuws. Het startmoment voor de zoektocht naar de beste hypotheek!