Altijd handig

!!

Goed.

Kreeg snel antwoord.

fijn om op de hoogte te blijven

Fijn om op de hoogte te blijven van de hypotheek

Goede vergelijking van rentetarieven

Geeft een overzichtelijke weergave en vergelijking van rentetarieven bij verschillende aanbieders. Ik adviseer iedereen wel om ook secundaire voorwaarden in acht te nemen bij het kiezen voor een bepaalde geldverstrekker.

Zeer duidelijk

Deskundig personeel dat de klant op een vriendelijke en professionele manier uitleg van zaken geeft !

Compleet,volledig; helemaal goed.

Was even in de war door de verschillende benamingen. Hypotheekrentetarieven en NBG ??

Het is goed en duidelijke informatie

Het is een duidelijk site.

Een goed gesprek met een behulpzame medewerkster.

Ik vind de website zeer overzichtelijk en informatief

Ik heb verder geen ervaring (geen stappen ondernomen).

Ervaren personeel.

Persoonlijk advies. Niet alleen waar hun beter van worden.maar wat het voordeel van een klant is

Goed en duidelijk overzicht van de huidige rentestanden en de aanbieders van het krediet

Nu ik een hypotheek moet afsluiten ben ik me aan het oriënteren en kan ik naast mijn financiele tussenpersoon ook zelf volgen wat de mogelijkheden zijn en welke keuze gemaakt wordt en waarom. Dit is toch de grootste aankoop in mijn leven...

Helaas kunnen wij niet oversluiten

Eerlijk, kundig, aardig

verwachtingen zijn anders dan de realiteit

Allereerst wilde ik gewoon zelf kijken, als een soort vergelijk, welke mogelijkheden er waren voor het oversluiten van onze hypotheek, maar na invulling werd ik gebeld?! Op zich is dat niet echt het 'probleem', maar wel dat ik (mevrouw ...) in de opvolgende mail 'Beste heer ....' werd genoemd en ook nog door een vrouw!

Duidelijk en overzichtelijk.

Duidelijk en overzichtelijk.

Prettig

Direct terug gebeld en een afspraak gemaakt met adviseur. En het kon snel vriendelijk gesprek gehad.

Site geeft alle info

Positief, als ik bel word ik altijd serieus genomen. Groet, Jo

je stelt een vraag en krijgt antwoord

gevraagd om een vergelijking en na telefonisch duidelijk te hebben gemaakt dat wij in eerste instantie alleen maar een vergelijking wilden hebben hebben wij dat ook gekregen. er werd verder niet aangedrongen om een afspraak te maken met een adviseur m vr gr

Zo eenvoudig zie ik het graag !!!

Makkelijk zoeken is 1 maar makkelijk vinden is 2. Top

Goede snelle service

Snel contact duidelijk nu in afwachting van het beziek

Snelle reactie op gestelde vragen

Snelle reactie en fijne bendadering

Na de aanvraag werd ik al dezelfde dag gebeld. Gesprek was prettig, niet opdringerig, en resulteerde in een afspraak met een hypotheekadviseur

Redelijk goed

het was een korte ervaring, vandaar dat ik de website niet volledig kan beoordelen.

regelmatige info over rentestanden

Snelle en betrouwbare informatie, niet opdringerig en geheel vrijblijvend.

Overzichtelijk en duidelijk

Overzichtelijk, makkelijk in gebruik en duidelijke vragen en antwoorden.

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

402071835

Over Hypotheek-Rentetarieven.nl

Op Hypotheek-Rentetarieven.nl vergelijken we de actuele rentes van alle Nederlandse geldverstrekkers. 100% onafhankelijk en volledig! U kunt de goedkoopste hypotheek, met de laagste rente, eenvoudig vinden en informatie, een offerte, berekening of een vergelijking aanvragen. Daarnaast vindt u alle informatie over hypotheken, zoals hypotheekvormen, begrippen, handige bespaartips en actueel hypotheeknieuws. Het startmoment voor de zoektocht naar de beste hypotheek!