Pluspunten

Alles is overzichtelijk en snel

Meer adviserende informatie

Pluspunten

Volgende dag gelijk gebeld en contact opgenomen heel vriendelijk en behulpzaam

Pluspunten

makkelijk in te vullen en snel weten waar je aan toe bent

geen

Pluspunten

Goede nieuwsbrief Zeer snelle reactie na informatievraag Prettige adviseur

Pluspunten

Goede informatie, bruikbaar.

Geen.

Pluspunten

Website ziet er zeer goed uit en is fijn in gebruik

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De opgegeven rentes wijken erg af van wat de banken bij een offerte berekenen. Ik kreeg snel een telefoontje voor het maken van een afspraak voor vrijblijvend gesprek.

Er zouden veel meer opslagen, voorwaarden en mede bepalende factoren vermeld moeten worden wil je er echt iets aan hebben. Voor aanbevelen ja dan wel nee, weet ik te weinig over dit bedrijf.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel reactie

Pluspunten

Transparant

Pluspunten

Opvallend en duidelijk !

Pluspunten

zeer uitvoerig en duidelijke site. Komt zeer betrouwbaar over. Snelle reactie op vragen.

Pluspunten

zijn snel met een reactie, en zijn eerlijk met advies.

Pluspunten

Makkelijk, snel en je word keurig gebeld om een afspraak te maken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Na 2 weken nog geen reactie, bleek dat ik al een paar keer gebeld was door een onbekend mobiel nummer van hypotheek adviseur. Dit zou beter kunnen door bijvoorbeeld eerst email contact. Verder erg prettig gesprek gehad.

Communicatie

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De website is overzichtelijk en geeft een duidelijk overzicht van de verschillende rentetarieven bij verschillende looptijden

Na contact re hebben aangevraagd omdat mijn rentevaste periode afloopt ben ik terug gebeld. Er werd mij al snel vertels dat ze niets voor mij konden doen omdat ik minder dan 100000 euro aflossingsvrij heb. Dan was het niet interessant, ik snapte het niet want ze kunnen bij andere banken lagere rente aanbieden en vroeg om wat uitleg. Die kreeg ik niet echt en ze wenste mij succes met de ING. Met als laatste opmerking: misschien kunt u rentemiddeling doen. Rentemiddeling? Waarom zou ik dat doen? Mijn rentevaste periode loopt af? Volgens mij heeft hier iemand iets niet gesnapt. Ik raad de website aan om wat info op te doen maar daar blíjft het dan bij. Misschien heb ik, helaas voor mij, de verkeerde persoon gesproken

Pluspunten

Duidelijk, Eerlijk, behulpzaam en gewoon erg vriendelijk

N.V.T.

Pluspunten

Men gaf mij een eerlijk antwoord wat betreft mijn vragen, indien nodig laat ik mij adviseren door Hypotheek- rentetarieven.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle en corecte behandeling

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed overzicht, niet duidelijk wat nog meer belangrijk is, rente is maar een klein deel

Gaat alleen om rente en verder niets, er speelt veel meer bij zoiets afsluiten

Pluspunten

Een klantvriendelijke medewerkster aan de telefoon gehad en na een kort intake een afspraak met adviseur gemaakt.

Pluspunten

goede informatie die relevant was voor mij

Pluspunten

Toegankelijk man. Duidelijk. Geeft vertrouwen

Te pril.

Pluspunten

Snel en goed contact gehad.

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

402071835

Over Hypotheek-Rentetarieven.nl

Op Hypotheek-Rentetarieven.nl vergelijken we de actuele rentes van alle Nederlandse geldverstrekkers. 100% onafhankelijk en volledig! U kunt de goedkoopste hypotheek, met de laagste rente, eenvoudig vinden en informatie, een offerte, berekening of een vergelijking aanvragen. Daarnaast vindt u alle informatie over hypotheken, zoals hypotheekvormen, begrippen, handige bespaartips en actueel hypotheeknieuws. Het startmoment voor de zoektocht naar de beste hypotheek!