Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Alles netjes op tijd en goed ingepakt
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Netjes ingepakt en optijd binnen
VerbeterpuntenVond dat alles perfect is gegaan
VerbeterpuntenGeen
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Netjes te woord gestaan en nabestelling alsnog netjes opgeleverd.
VerbeterpuntenBeter inzicht krijgen wat er per doos word verstuurd. Misschien de toekomst handig om handleidingen erbij te doen. Ik denk dat dit voor jullie ook meer omzet genereerd. Wat ook handig is als je knipperlichten besteld dat er dan ook word aangegeven of je schroefjes wil.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen en uw tips zullen worden doorgegeven! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
eenvoudig bestelling te plaatsen, supersnel en goed geleverd.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Ze gingen alles netjes bestellen voor me!
VerbeterpuntenDe levering duurde 3 keer zo lang wilde al bijna af gaan bellen, toen krijg ik een berichtje dat het pakket verzonden was! Dit had wel even gecommuniceerd kunnen worden.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Uw bestelling was spijtig genoeg inderdaad later aangeboden dan was aangegeven. Dit betreuren wij dan ook! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Snel en accuraat geholpen perfect Volgende weer hier bestellen Gr fred
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Snel en simpel
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Goede website, gemakkelijk bestellen.
VerbeterpuntenIk kocht een uitlaat. Er wordt vermeldt dat de pakking naar de cylinder nog bijbesteld moet worden. Vermeld er dan bij welke dat is. Tip! :)
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Onder bij de uitlaat staat de kop; ''bijpassende producten''. Hier staat de pakking bij. Mvg, Team M2trading
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Correcte afhandeling en levering
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Prijs is goed en de spullen worden snel geleverd
VerbeterpuntenNvt
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Goed verpakt en geleverd volgens planning.
VerbeterpuntenGeen
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Geduldig personeel , snelle levering .
VerbeterpuntenHeb ik niet.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Producten met een goede kwaliteit en snel bezorging.
VerbeterpuntenOp een of andere manier had ik geen e-mail gekregen ter bevestiging van mijn bestelling.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Wellicht staan de gegevens in de spamfolder? Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Perfect, niks mis mee.
VerbeterpuntenEen plek op de site waar je de statis van je bestelling kan zien
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Nette levering , nette afhandeling na twee keer een miskoop te hebben gedaan . Verzend prijs was voor hun rekening na een nieuwe bestelling
VerbeterpuntenGeen idee
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering.
VerbeterpuntenOpeningstijden kloppen niet. (Zaterdag zouden ze geopend zijn maar na 4 keer telefonisch contact geprobeerd te krijgen evenals de chat denk ik dat ze simpelweg gesloten zijn op zaterdag).
Beste, De chat staat niet altijd aan. Dit staat er dan ook altijd bij dat het bericht dan een e-mail zal zijn. Wellicht kwam u er telefonisch niet doorheen omdat het druk was. Als u dan opnieuw belt komt u weer achterin de rij. Overigens geeft u hier aan vaker te hebben gebeld dan in uw e-mail... Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Alles bestellen en verzenden OK