Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Veel onderdelen op de site.
VerbeterpuntenUitleg voor in de verpakking van de Chinese vervang carburateur.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! In principe zijn al dit soort carburateurs hetzelfde qua aansluiting. Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Duidelijke advertenties, producten zijn zoals omschreven, snelle verzending .... mijn scooter was weer snel gemaakt.
VerbeterpuntenBij de velgen decal, zit op een rol. Misschien de totale lengte vermelden zodat men kan berekenen 1 of 2 te bestellen
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! De tip zal worden verwerkt! Mvg, Team M2trading
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Het kan soms lastig zijn qua montage, zeker bij brommers van rond de 40 jaar oud. Mvg, Team M2trading
Pluspunten
specifieke producten
Verbeterpuntenmeer contact met klanten over bestellingen (info), leef bestel data ook daadwerkelijk na, korting voor terugkomende klanten, betere en specifiekere beschrijving bij producten.
Beste, Onze excuses dat deze één dag later is aangeboden. Wij proberen waar mogelijk een goede prijs neer te zetten, een korting zal links of rechtsom verrekend worden, dat maakt dus geen verschil. Mvg, Team M2trading
Geen troep uit China halen wat niet past
Beste, Geen idee waar dit over gaat. Wel jammer dat deze persoon nooit de moeite heeft genomen om ons te beoordelen bij alle bestellingen die goed zijn gegaan maar nu er blijkbaar iets niet in orde zou zijn is de wil er wel. Dit geeft geen eerlijk beeld. Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Goede afspraak nakomst en sevice
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Duidelijke informatie omtrent levering en vermeldingen op de website.
VerbeterpuntenSneller leveren
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Wij geven aan wanneer de bestelling zal worden aangeboden en dat is in deze situatie prima gegaan. Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Goed en snel geleverd
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
was allemaal Prima
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Perfect geleverd
VerbeterpuntenAlles is goed
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Klantenservice levering
VerbeterpuntenNee
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
De klantenservice was erg vriendelijk. Ik had 1 artikel besteld en was er wilde er nog een toevoegen. Beide rond de 5 euro. Ik vond het jammer van de 2x 5,95 verzendkosten dus belde ze op. Ze zou het toevoegen (donderdag) en dan zou ik het zaterdag in huis hebben. (Een was niet op voorraad) Ik kan niet rijden op mijn scooter zonder. (Kan niet bij de tankdop) Zaterdag vond ik jammer maar een dagje fietsen niet zo erg. Het is nu dinsdag en de goederen zijn vandaag verzonden. Woensdag dus pas in huis. Kan gebeuren maar informeer mensen dan even hierover.
VerbeterpuntenEerlijk zijn over de verzendtermijn. Ik had liever ergens anders 1 euro meer betaald dan 5 dagen fietsen in de regen. Ik leef nog hoor! Niet het grootste probleem.
Beste, Wat de koper niet aangeeft is dat de bestelling achteraf was aangepast en ervoor gekozen is om dit handmatig over te boeken. Dit duurt vanzelfsprekend langer wat ook de levertijd vertraagd. Mvg, Team M2trading
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Producten zijn netjes levering op de aangegeven dag. Correcte en aardige helpdesk.
VerbeterpuntenNa een bestelling kreeg ik niet direct een bevestiging van de order, terwijl het bedrag wel is betaald. Uiteindelijk zijn de producten netjes geleverd
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Het komt voor dat een e-mailbericht per abuis in de spamfolder aankomt. Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Correcte afwikkeling van bestelling-miste alleen montage beschrijving. Na tel. contact-zeer vriendelijk- werd mij die alsnog per mail toe gezonden. Alleen voor 'n leek als ik,was dat onvoldoende,dus in mijn omgeving om raad gevraagd en nu zit windscherm toch gemonteerd.
VerbeterpuntenZorg voor montage beschrijving - met tekeningen! Voor iemand die dit nooit gedaan heeft,is het echt puzzelen.
Beste, Tot onze spijt leveren fabrikanten standaard geen handleiding. Deze trachten wijzelf te maken. Onze excuses als deze niet toereikend is. Mvg, Team M2trading
Pluspunten
snele levering en goede prijs
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Sneller ontvangen dan van te voren aangegeven.
VerbeterpuntenVerzendkosten voor eigen rekening nemen.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Goeie snelle service ik ben super tevreden
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Zowel levering als retour zeer goed. Aan de telefoon zeer vriendel8jke mensen die de tijd nemen het juiste product te zoeken. Zeer klantvriendelijk.
VerbeterpuntenLekker zo laten. Er bestaan zeurders...maar 8k heb daar geen enkel weet van. Zeer goed zaken gedaan.
Beste, Fijn om te lezen en dank u dat u de moeite heeft genomen om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Ik heb onlangs een middenstandaard besteld. Omdat mijn bevestigingspunt onherstelbaar beschadigd was, heb ik de standaard enkele dagen later onbeschadigd retourgestuurd. Binnen een week was het totale betaalde bedrag weer keurig op mijn bankrekening terug gestort.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Levering was snel gekomen
VerbeterpuntenZijn er niet