Pluspunten
Zeer duidelijk foto’s hoe het er uit ziet en afspraken die gemaakt worden komen ze na
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Bestelling volgens afgesproken tijd geleverd.
VerbeterpuntenNvt
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
goede duidelijke site
Verbeterpuntenals ik skf lagers bestel verwacht ik geen NTN
Beste, Dit is ondertussen opgelost. Mocht er toch nog vragen weet u ons te vinden. Mvg, Team M2trading
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
leverzekerheid, goed bereikbaar per telefoon
Verbeterpuntenzoekmachine binnen de website
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! De zoekmachine is ondertussen aangepast en deze gaat nog beter worden! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Goede prijs
VerbeterpuntenGeen oude spullen leveren in beschadigde verpakking
Beste, Er zat een luchtbel onder de lak. Er was een oplossing geboden maar zou niet nodig zijn. Mvg, Team M2trading
Pluspunten
De eerste keer hier besteld, er stond vandaag besteld, morgen in huis. En ja mijn 2 Spiegels en een windscherm voor mijn retro futuro scooter waar er de volgende dag. Netjes in 1 grootte doos bij elkaar als een pakket. Ik ben tevrede en kan weer de weg, misschien wachtend op de nieuwe dief. M.v.G 'n tevrede klant.
VerbeterpuntenHelemaal geen!! Tot de volgende keer.
Beste, Fijn om te lezen en laten we hopen dat men uw scooter gewoon met rust laat zoals het hoort! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Top levering. Windscherm was makkelijk in elkaar te zetten en super kwaliteit ik ben tevreden
VerbeterpuntenNee
Beste, Dank u! Met ons weer is een windscherm wel zo fijn! Mvg, Team M2trading
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Vriendelijke mensen Snel geleverd
Beste, Fijn om te lezen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Snel verstuurd !
Beste, Dit kan met de afstelling te maken hebben. Zeker als de top erg hoog was voordat de varioring is geplaatst en er geen prop meer in de uitlaat zit. Het beste kan u contact met onze klantenservice opnemen. Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Goede pruducten
VerbeterpuntenLevertijd was erg lang maanden niet de schuld van m2 maar fabriek wat moest leveren en helaas zonder exuus of iets mijn tip zorg voor minimale vooraad wat u verkoop wat online staat
Beste, Dit was ook erg vervelend! De fabrikant bleek een levering te laat aan te leveren zonder melding. Hierdoor moest de koper ongewenst lang wachten tot onze spijt. Mvg, Team M2trading
Pluspunten
- Snelle levering - goede communicatie - goede prijzen
Verbeterpunten- ik had een uitlaat besteld, maar deze kwam zonder bouten voor de ophanging. Zou prettig zijn als zoiets erbij zit, maar ik had de oude nog!
Beste, Fijn om te lezen dat u tevreden bent met uw Sito! Het verschilt per uitlaat of hier een boutset bijzit voor de ophanging. Wij streven ernaar om dit zo duidelijk mogelijk te maken. Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit altijd weer.
Beste, Top om te lezen! En de Kreidler is (hopelijk) klaar voor de aankomende zomer! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Op 1 latere zending (van de 10+) na, alles perfect. Niet altijd de goedkoopste, maar wel altijd superservice! Doen niet moeilijk als de prijs niet klopt, ik hoefde niet bij te betalen voor een onderdeel dat duurder bleek te zijn dan de website. Retouren ook geen probleem.
Verbeterpunten- Proactief laten weten dat onderdelen in backorder zijn. - Het lijkt er op dat de site soms de scooterkeuze (bij mij) niet bewaard na selectie. Ga zo door! het is opbouwende kritiek omdat jullie het vragen, zeer zeker geen klacht of negatieve mening. Hartelijke groeten, Jurik
Beste, Dank u voor uw beoordeling! De tips nemen wij zeker mee om de webshop en processen te verbeteren! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
goeie producten en niet duur
Verbeterpuntengeen
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Top kwaliteit
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Goede communicatie, product op tijd geleverd.
Beste, Zo zeg, dat is snel (en strak afgesteld)! Rijdt u wel voorzichtig :) Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Snelle en goede service en snelle leveringen
VerbeterpuntenNvt
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Netjes geleverd
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Op de afgesproken datum geleverd , ben heel tevreden ik ga in de toekomst nog zaken doen met deze firma
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Duidelijke site, snelle levering
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Product niet op de juiste wensen kreeg een remhevel van een zip terwijl ik het voor een vespa had besteld
Beste, Het beste is om als u een verkeerd product heeft ontvangen dit ons te laten weten. Dan kan er een oplossing worden geboden. Er is tot onze spijt niets gemeld buiten alleen deze beoordeling. Mvg, Team M2trading