nvt
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Uitstekende service , ik ben heel erg tevreden De bezorging was volgens afspraak
VerbeterpuntenN.v.t
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Snelle levering van juiste artikelen
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Vriendelijke Medewerker hield mijn bestelling goed in de gaten. Bij binnenkomst telefonisch contact gehad en overlegd of ik bestelling kwam halen of toch opgestuurd zou worden.
VerbeterpuntenBesteld voor 15.00 uur is volgende dag binnen. Medewerkers misschien even checken of alles binnen is, en niet kapot is. En zo niet, graag even bellen met de klant. Zo hoeft de klant niet onnodig een paar dagen langer te wachten op bestelling.
Beste, De pakkingset was inderdaad niet in goede staat aangekomen. Het gevolg was dat de bestelling later is aangeboden dan de bedoeling was. Dit vonden wij ook teleurstellend. Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Perfect product. Snelle verzorgde versturing.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Snelle service volgens afspraak
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Prima service, zoals afgesproken!
VerbeterpuntenHouden zo
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Verkeerde levering gekregen maar is goed opgelost door en nieuwe te sturen binnen 3 werkdag
VerbeterpuntenPrijs zijn wel aan de duren kant. Voor de rest goed bedrijf.
Beste, fijn om te lezen dat het goed is opgelost. Wij hanteren geen laagste prijs garantie, wij proberen wel waar mogelijk een product met een goede prijs aan te bieden. Lukt niet altijd maar doen ons best! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Doen wat ze beloven.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Snelle afhandeling van retour
VerbeterpuntenBestelling duurde wat langer geen mail ontvangen met de reden. Door mij nagebeld toen was het er de volgende dag.
Beste, Dit was inderdaad de situatie, erg vervelend! Gelukkig is het hierna goed gegaan. Mvg, Team M2trading
Pluspunten
vriendelijk en behulpzaam
Verbeterpuntenhelemaal geen!jullie zijn goed bezig
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Top service. Goed verpakt meschien iets te goed haha doos in een doos.
VerbeterpuntenOp de site staat vandaag besteld morgen in huis maar, op de site zelf werkt dat toch iets anders.
Beste, Volgens onze gegevens zouden deze op tijd zijn aangeboden. Wellicht was de vervoerder te laat? Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Veel spullen
VerbeterpuntenEmail krijg ik niet binnen dat me pakketje is verzonden en hij is weer niet gekomen op de aan gegeven dag en nog niks van gehoord dit is de 2e keer dat dit is gebeurd!
Beste, Wellicht zijn de berichten in de spamfolder aangekomen. Het e-mailadres komt namelijk wel overeen. Mvg, Team M2trading
Beste, De bestelling is op tijd en aangeboden op de opgegeven datum en compleet verzonden. Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Vlotte en perfecte service en tevens goede prijs kwaliteits verhouding.
VerbeterpuntenGeen.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Snelle levering helemaal top
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Afhandeling en levering correct uitgevoerd.
VerbeterpuntenZo doorgaan
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Correct
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Terug koppeling over producten die niet verzonden kunne worden in plaats van gewoon een pakketje niet verzenden voor mij laaste keer bij dit bedrijf 2 keer dit meegemaakt is mij genoeg
Beste, Erg spijtig dat dit is gebeurd. Wat wij dan ook jammer vinden dat u nog nooit van al uw bestellingen een beoordeling heeft achtergelaten alleen nu als er iets niet goed gegaan is neemt u hier de wel de tijd voor. Mvg, Team M2trading
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
betrouwbaar; snel.
Verbeterpuntennvt
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Super snelle levering. Goed verpakt. Paste precies.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Goede en snelle service raad het iedereen aan was zeer tevreden
VerbeterpuntenGeen alles was naar wens
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pluspunten
Snelle levering. Betrouwbare informatie. Juiste product omschrijving.
VerbeterpuntenVandaag besteld morgen in huis levering.