zeer slecht, onaanvaardbaar
Pluspunten
Groot makkelijk vindbaar assortiment.
VerbeterpuntenIk ben totaal 2 bestellingen gedaan bij jullie, de eerste bestelling zat er een blik vet zonder deksel in de doos waardoor de gehele bestelling onder het vet zat. De tweede bestelling heeft een week vertraging gehad zonder bericht tot ik een klacht stuurde, met als antwoord dat het bestelde product via een andere leverancier kwam en dit niet goed gecommuniceerd was en daardoor ook niet vermeld was op de site. In die zelfde reactie zeiden ze dat het woensdag’s geleverd zou worden of ik daar op wou wachten. Dit heb ik maar gedaan omdat het weekeind (waarin ik tijd had en de bestelling geleverd zou worden) toch al voorbij was vervolgens heeft het pakket nog een dag meer vertraging gehad omdat het niet op tijd bij postnl was.
Dus mijn verbeterpunten zijn:
- beter verpakken en verpakkingen met “vloeistof” dichtplakken O.id.
- de voorraad en leverdatum op de site goed kloppend houden waardoor je er ook iets van aan kunt.
- bij vertraagde levering aangeven waarom die maar niet geleverd wordt. Waardoor je er niet eerst een mail voor hoeft te sturen of de bestelling goed doorgekomen is bij m2trading.
- bij vertraagde levering of wijziging in datum ook een juiste/kloppende datum sturen.
Na deze 2 bestelling heb ik besloten om hier niet meer te bestellen.