Filtre

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed product Snelle levering Zoals beschreven als op de website

slechter dan verwacht

Pluspunten

Na telefonisch contact terug gebeld na 3 dagen na reageren dat ze gelijk kontakt op zouden nemen, binnen een dag alles geregeld met een extraatje erbij. Maar dit verzacht de frustratie niet. Wel netjes te woord gestaan door de persoon die ik gesproken heb.

Zorgen dat ze hun afspraken beter nakomen of een mail sturen over vertraging. Een ander antwoord apparaat nemen die na een paar minuten overgaat op inspreken en mensen niet laten hangen met de tekst dat alle medewerkers bezig zijn, maar gewoon niet opnemen. Nadat je via Facebook reageert krijg wel gelijk een reactie met de vraag of je je telefoon nummer naar de klantenservice wilt sturen die vervolgens reageert met wel bellen u vandaag nog terug en dat vervolgens drie dagen later doen.

nvt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Levering en kwaliteit is goed.

Zorg voor een instructie blad.

zeer slecht, onaanvaardbaar

de rolstoel die ik besteld had,.ROTECXL kreeg ik niet .alleen standaard model naar mij toegestuurd,ik bel 3 maal op en kunnen het blijkbaar niet ruilen,weten niet hoe het komt.ik ben de dupe,de rolstoel teruggestuurd op 24-05-2018 nu mijn geld terug AUB kan ik ergens anders kijken of ze me kunnen bedienen,klant koning???

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede en snelle levering.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Als je zeker weet dat je de goede producten hebt en niets hoeft terug te sturen dan is de prijs/kwaliteit verhouding prima. Het wordt pas duur als er iets geretourneerd moet worden. Annuleren was niet moeilijk.

Donderdag een mail gekregen waarin stond dat het pakket vrijdag zou worden afgeleverd, geweldig! Helaas bleek dat het verwachte pakket pas zaterdag zou worden bezorgd. Hierbij was de mailing van M2trading niet correct. Vanochtend enthousiast toen ik bericht kreeg dat het pakket was bezorgd. Helaas had ik het verkeerde besteld. Achteraf stom dat ik de omschrijving niet goed had gelezen. Dit artikel stond bovenaan de pagina dus ik dacht; 'dit moet hem zijn!'. Ik ging bellen.. Om mijn telefonische ervaring in het kort te omschrijven.. Ik kreeg het idee dat er twee 'nét afgestudeerde studenten' met een kater van vrijdag, een degelijke vakantiebaan hadden gevonden op het kantoor van M2trading. De manier waarop ik te woord ben gestaan gaf mij niet het gevoel dat ik, in de rol als klant koning was. Bij mijn vorige order was er iets fout gegaan en werd bij het terugsturen, het juiste artikel gratis verzonden. Service! Toen ik werd doorverwezen naar de webshop om het artikel te bestellen en ik vroeg of ik het telefonisch kon, was het even moeilijk, maar na meerdere malen aandringen was dit geen probleem. Intussen was ik al lichtelijk geprikkeld over het feit dat het telefonisch aanpassen in de eerste instantie best lastig was, maar ik was verbaasd toen hij vertelde dat ik de verzendkosten héén ook moest betalen. Retour €3,95 + €4,95 = €8,90 voor een product van €6,50.. Het feit dat ze de geschillencommissie benoemen bij de klachtenprocedure zegt voldoende. Ik ben

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering en goedkoop

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ja zeker goed te zien voor welke scooter en snelle service ik had me uitlaat heel snel binnen. Bedankt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel besteld en nog sneller geleverd. Top! Makkelijke website.

Mis de mogelijkheid om op een exploited view je onderdelen te zoeken per merk type en modeljaar.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed contact

Via telefoon

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede snelle levering

Kleine pakketjes in enveloppe verpakken makkelijker want klant hoeft niet thuis te blijven

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer snel en betrouwbaar

Pluspunten

Levering was te laat en klopte niet.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Het is super snel geleverd helemaal top

Dit product past dus niet op de piagio zip er zitten geen gaten in de spoiler dus de achterkant kan niet vast gezet worden en is daardoor niet veilig en niet goed volgens de politie.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goedkoop, Goede Kwaliteit

Snellere bezorging !!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Voor mij was het nodig om contact te zoeken over een bepaald produkt, en dit gaat heel gemakkelijk bij m2trading.

Een 24/7 telefonische dienst zou perfect zijn voor de probleem gevallen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik kreeg daadwerkelijk wat ik besteld had.

Betere communicatie

4 De Ren