Duidelijke website. Je wordt goed op de hoogte gehouden van het bestelproces. Snelle verzending.
Iets betere omschrijving van niet meegeleverde delen zoals ringetjes e.d. zou wel fijn zijn.
Martin
, Dordrecht
goede service, goed behandeld
Pluspunten
Levering volgens afspraak was helemaal goed.
Marco
, Delft
perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten
Voor 1900u besteld is de volgende dag optijd in huis en snelle levering dus en over het kwaliteit van mijn uitlaat is niks te klagen ik kan er weer een hele tijd mee door.
Maar M2Trading is een bedrijf wat materialen aanbiedt tegen een zeer lage prijs ik ben er heel wijs mee en zal dan ook zekers bij M2Trading mijn onderdelen blijven kopen !!!
Ik vind zo als het nu gaat allemaal prima zo !!!!
Wijtse Schut
, Delfzijl
marcel
, tiel
voldoende, een redelijke ervaring
, zwolle
perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten
Top, snelle bezorging zelfs in belgie. Dank!
goede service, goed behandeld
Pluspunten
Alle onderdelen zijn makkelijk te vinden en hebben een goede prijs!
Ruud
, Leuth
goede service, goed behandeld
Pluspunten
Vriendelijk personeel en behulpzaam.
-installatie handleiding mee sturen, bij installeren uitlaat kilometerteller bijv. (Handvat is niet nodig denk ik).
Meck
, Amersfoort
Svar fra virksomhedsejeren
Bedankt voor uw beoordeling. Helaas zijn wij afhankelijk van de fabrikanten wat betreft handleidingen. Uiteraard kunt u wel met uw montage vragen terecht bij de klantenservice zij zullen u zo goed mogelijk proberen te helpen. Ook zullen wij dit mee nemen in de gesprekken met onze fabrikanten.
Met vriendelijke groet,
Team M2trading
Anoniem
, Anoniem
Jan
, Rijsbergen
goede service, goed behandeld
Pluspunten
Snelle levering altijd goede kwaliteit
Iets minder verzendkosten vaak bestel ik aan 25/35 euro maar betaal dan nog eens extra verzendkosten dit is bij andere niet zo dus uw klanten gaan weg op den duur omdag het elders zonder verzendkosten is
Jan v ledden
, Varik, gelderland, nederland
Svar fra virksomhedsejeren
Hallo Jan, Bedankt voor uw beoordeling, over de verzendkosten hier zijn wij ons bewust van. vanaf €75,- word uw bestelling gratis verzonden. Wanneer wij dit vanaf een lager bedrag doen zullen wij de prijs van de producten omhoog moeten doen wanneer u meer dan 2 items besteld bent u duurder uit. Bij al onze collega's betaald u ook verzendkosten.
Wij hebben hier vaker over na gedacht maar een snelle levering en lage prijs heeft bij ons de voorkeur. Op dit moment zijn de verzendkosten maar €4,95 mochten wij die in de toekomst nog verder omlaag kunnen brengen dan zullen wij dit zeker doen.
perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten
Snelle levering,goed verpakt
Nvt
Gerard
, Halsteren
voldoende, een redelijke ervaring
Pluspunten
Prijs kwaliteit
Site meld voor18:00 besteld morgen in huis. Dit klopt niet. Vrijdag besteld woensdag in huis.
• Alle kan skrive en anmeldelse, dog skal alle anmeldelser overholde vores vilkår for brug og privatlivspolitikken • Vi udfører automatiske og manuelle kontroller for at forhindre falske anmeldelser så meget som muligt • Anmeldelser skrevet på eget initiativ vises straks online og verificeret inden for 72 timer