Filtre

slechter dan verwacht

Kwaliteits controle van de producten.

zeer vlotte organisatie

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede prijs/ kwaliteit

Op tijd leveren ( een dag later dan de site aangaf)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Erg tevreden over M2trading. Vincent neemt de moeite om het voor je uit te zoeken als je er niet uitkomt op zijn uitgebreide website. Snelle levering, binnen 2 dagen in huis. +++++

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Overzichtelijke site, prettig in gebruik, wordt keurig bevestigd en keurig op tijd geleverd

Helaas was de complete onderdelen set niet op de site aanwezig maar dat kan gebeuren

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Overzichtelijk en snel geleverd

Factuur toevoegen in de doos

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en goedkope levering!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer vriedelijk en behulpzaam. Snelle levering. Zeker de moeite waard als ik nog iets nodig heb om het bij M2Trading te bestellen en ik zal dit zeker doorgeven aan mijn familie en kennissen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Eenvoudige bestelling, zeer zeker keurige aflevering. Super kwaliteit/prijsverhouding.

n.v.t.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle accurate levering

Controle of alle onderdelen geleverd worden, nu moest er een tweede levering komen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering ondanks kerststukjes! !

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en accurate levering

Als 82 jarige kon ik moeilijk het winkelwagentje vinden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel geleverd! Op zondag besteld en op maandag al in huis super!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle bezochig

Site bij werken heb weer verkeerde spullen gekegen maandag pakje retour sturen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed prijs . Levering snel .dus top

Moet meer producten van Vespa 4T 4v verkopen . Dan helemaal goed

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snele levering en goede prijs

nvt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en keurig optijd zoals aan gegeven

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Supersnel zeg!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en goede levering

voldoende, een redelijke ervaring

korting voor dealers kom de stappen na zoals je ze mailt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles op voorraad, goede prijzen en een snelle levering voorzien van voldoende info per e- mail. Ook telefonisch ben ik zeer goed geholpen en tot twee keer toe was mijn vraag/wens binnen een dag naar tevredenheid beantwoord.

Tot nu toe geen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen.

Ik had een rolstoel besteld. Vooraf aan de winkeleigenaar gevraagd welke zithoogte het was. Bleek de goede maat. Maar toen de rolstoel binnenkwam bleek het een maat kleiner. Twee e-mails gestuurd en een oplossing aangedragen, maar geen reactie. Daarna gebeld en werd beloofde hij het snel uit te zoeken. Wat ook nodig was, want mijn oude rolstoel was kapot(wat hij wist) en de nieuwe rolstoel kon ik zo niet gebruiken. Helaas weer geen reactie. Paar dachten later een e-mail gestuurd: geen reactie. Weer gebeld en weer de belofte om het uit te zoeken en gelijk terug te bellen, maar weer niets. Dus volgende dag weer gebeld en uitgelegd dat ik die rolstoel niet kan gebruiken zo en weer dezelfde belofte om over 5 minuten terug te bellen. Maar...weer niets. En zo ging het 5 dagen door en elke keer beloofde hij gelijk terug te bellen, maar helaas deed hij het nooit! Pas op dag 15 toen we voor de 8e keer belden, gaf hij aan te kunnen helpen, maar dat kostte wel 85 euro. Dus ik moest betalen om zijn fout recht te zetten en dan duurde het nog een week ook. Zolang kon ik niet meer wachten en heb een ander bedrijf gevraagd te helpen, wat binnen een dag gebeurde voor 35 euro. Het is mij een raadsel hoe iemand 4 e-mails negeert, 7 keer belooft om terug te bellen en het niet doet, terwijl hij weet dat ik geen kant op kan omdat hij de verkeerde maat rolstoel leverde. Verbeterpunt: fouten erkennen, gelijk afhandelen en beloften nakomen.

4 De Ren

Groesbeek 6562 JK