Filtre

goede service, goed behandeld

Pluspunten

zeer snelle service

geen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heldere procedure.

Duidelijk geven over verwachte leveringstijd. (Na een week heb ik gemaild of er een leveringstijd bekend was. Als reactie krijg ik de track & trace mail. Dat is op zichzelf prima maar het vestigt de indruk dat U pas in actie komt als de klant zich roert).

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen. beloven alles maaar klopt niet maandag krukken betaald direkt mail order word verwerkt. dinsdag nog geen verzendcode. na mail blijkt dat niet is doorgekomen maar zou ze volgende dag hebben. woensdag weer niks. bij mail zeggen weer donderdag bezorgd. niks. gebeld. lagen klaar. vrijdag zeggen zijn onderweg maar krijg van hun geen codd. bezorger gebeld en weten van niks op ons adres????? Hoezo je word aan het lijntje gehouden. HALLO ik bestel en betaal krukken. hulpmiddel dus die hard NODIG zijn. juist omdat ze beloven volgende dag of binnen 48 uur geleverd . NIET DUS. zware onvoldoende. hoop dat ik sneller mijn geld teruggestort krijg

Zeg geen dingen om van de klant af te zijn. beloof geen dingen als morgen heeft u het. terwijl het 2 dagen later NOG niet eens onderweg is

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke site met handige montage video

Geen ga zo door

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer tevreden over de onderdelen (Yamaha Aerox ) ga zeker volgend week nog bestellen!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel geleverd ,goede producten, alles geleverd

geen wim

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

zeer goede service en snelle afhandeling van de bestelde rollator mjin dank.

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed telefonisch bereikbaar, goede uitleg en informatie, goede prijs

Beter beloftes nakomen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering. Kom hier zeker terug.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

makkelijke bestelprocedure zeer snelle levering

slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik heb een dr cillinder besteld levering prima na de verpakking te hebben opengemaakt bleek dat de zuiger niet de originele te zijn maar van het merk motorparts en niet van het merk dr die er wel in zou moeten zitten zeer-teleurstellend.het verhaal van de zuigerveer Montage klopt dan ook niet bij deze zuiger er is geen zwarte zuigerveer

Controleer de verpakking

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering, relatief goedkoop en groot assortiment

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Supersnelle service. Was heel gemakkelijk om het één dag later te laten bezorgen via verzonden link. Artikelen precies zoals beschreven.

Het design van de toiletverhoger met deksel is niet geweldig. WC-bril is veel te smal aan de achterkant in vergelijking met andere toiletverhoger en normale WC-bril.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De bestelling was exact wat we hadden verwacht en wij zijn er heel tevreden over.

Ik had bericht ontvangen dat de rollator-rolstoel op donderdag 10 Sept. tussen 08.30 en 17.30 afgeleverd zou worden. Mijn afspraak in het ziekenhuis en andere heb ik verzet tot de volgende dag. Ook probeerde ik via track 'n trace te weten te komen waar het pakket zich bevind. Pas 'savonds kreeg ik een mail waarin stond dat het nog niet was aangekomen op het depot en waarschijnlijk pas de volgende dag. De volgende dag kreeg ik het bericht dat het reeds was aangekomen en afgeleverd zou worden maar hoe laat kon men niet zeggen. De rollator-rolstoel kwam om 14.30 aan en gelukkig nog nét voordat ik naar het ziekenhuis moest gaan.Misschien dat een volgende keer de bestelling met "urgent" moet worden genoteerd?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfect. De prijs lag met zeker 100Euro onder die van het orgineel.

Pluspunten

Beter afstemmen op product. Scootmobiel tas past niet op een Solo scootmobiel. Rugleuning is niet recht dus tas glijd aan alle kanten weg. Niet vast te maken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snele levering ben erg tevrede

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

keurige afhandeling snelle levering

zeer slecht, onaanvaardbaar

Geen contact bij vertraging. In plaats van binnen 48uur was dit 7 dagen later...

4 De Ren

Groesbeek 6562 JK