Filtre

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik ben erg ontevreden over jullie. ik heb voor 55 euro 60 bij jullie bestel op 23 sept. Tig keer ge mailt geen antwoord en vele keren gebeld waar de spullen bleven? jullie zouden steeds terug bellen. nu mooi niet. nu eindelijk kwamen ze dan......10 okt.....en wat denk je de helft zit er maar in.....weer bellen.....na veel aan dringen zouden ze andere helft op sturen.....We gaan toch niet bellen al alles goed is???? Maar we hebben tot nog toe niks ontvangen.....ik vind het diep treurig dat het zo moet.....wat mij betreft krjgen jullie de koude douch.....

terug bellen als jullie het beloven. en zeker op tijd je bestellingen op sturen....

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

product niet toch goed bevallen, dit gemaild kon het teruggestuurd en is prima afgewikkeld.

producten die verkocht worden even controleren of het ook daadwerkelijk werken zoals het is omschreven, verder geen verbeterpunten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke info en snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Over het geheel, ERG GOED!! uitstekende service, scherpe prijs en super klantvriendelijk!!

Het mindere was dat de eerste bestelling door GLS niet goed was behandeld, GLS was het pakket kwijt, is ook niet zo verwonderlijk om te kunnen werken bij GLS word je geacht eerst je eigen naam met ****** op de muur te schrijven, doe je dit correct mag je werken voor deze fijne organisatie, Maar gelukkig door de uitstekende service van Vincent van M2 trading is dit uitmuntend opgelost.. gouwe vent!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

zeer aan te bevelen; pijlsnelle en goede service, prima communicatie en uitstekende krukken!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle bevestiging van order

betere communicatie bij latere levering maar transparantie wanneer spullen daadwerkelijk geleverd kunnen worden. na verzending is dit weer wel helder via trach & trace systeem

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De spullen zijn goed en snel bezorgd.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

na bijna 4 weken en vaak bellen pas mijn bestelling gekregen

slechter dan verwacht

Pluspunten

klantenservice

levering goederen,levertijd van 6 weken is te lang

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering, prima verpakt. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Netjes tewoord gestaan aan telefoon.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

OP tijd geleverd en brief in de deur waar t pakje was afgeleverd en tevens een email waar t pakje was achtergelaten!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en overzichtelijk

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nette levering

Snellere levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goedkope 2e hands krukken en snelle levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel; goedkoop

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het loop rekje was in prima staan de aflevering Klasse Groet F.Bakker

nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

prijs/levering

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede informatie, snel antwoord op mijn vraag, snelle levering

4 De Ren

Groesbeek 6562 JK