Filtre

voldoende, een redelijke ervaring

• Prijs

perfect, zeker aan te bevelen

• Prijs

Pluspunten

Duidelijke levering. Nette en snelle levertijden

De mail waarin je het track en trace nummer binnen zou moeten krijgen, werkt niet. Deze mail heb ik niet gehad. Pakje was wel netjes bezorgd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

wel een mooie windscherm voor scooter hoog model

bouten te weinig voor monteren van windscherm en zou mooie zijn dat er meer afdek dopjes bij zaten voor de bouten af te dichten .

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

standaard puch mv 50 paste niet, te breed. met veel moeite passend gekregen, met de hamer

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel,duidelijk en makkelijke dienst bij verzending

Eventueel pakketten afgeven bij buren. Op deze manier hoef je niet naar een ander punt. Of de tijden uitbreiden van de bezorgservice

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Redelijk goedkoop.

Was niet bestemd voor Gilera Runner, terwijl dit op de site als een onderdeel voor Runner wordt getoond. Ik moest extra betalen voor de montage om het passen te laten maken. Achteraf kon ik toch de originele uitlaat kopen. Dat scheelt dan niet veel qua prijs.

Pluspunten

Verpakkingsmateriaal. T was nu piepschuim. Misschien een tip om iets anders te bedenken als opvulmateriaal

• Prijs

Pluspunten

zeer snelle levering,dinsdag middag drie uur besteld woensdag twaalf uur ontvangen!!

Pluspunten

Snelle levering veel keus

Slecht te berijken op telefoon nummer en je kan niet van af marktplaats op de site komen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik heb tapeinden m6 besteld,en dan krijg ik kratereind bouten,die had ik zelf ook wel gehad.Daarmee kom ik tot de conclusie dat jullie totaal geen materiaal kennis hebben. Tuurlijk het kan er in,maar het klopt niet. Totaal andere treksterkte en hardheid,zeker met die temperaturen.Als je dat ooit weer los wil hebben draai je die troep stuk. Verbeterpunt: Als je een product aanbied als zijnde een tapeind, verkoop dan geen andere rommel. R.Middendorp

• Prijs

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestellingen. Alles past perfect volgens beschrijving op mijn scooter. Ook was ik verrast over een kadootje,wat erbij verzonden zat met een briefje erbij. De zending had iets langer op zich laten wachten en hoewel het buiten hun schuld was, hierbij een welgemeende excuus voor het ongemak.

• Prijs

Pluspunten

De levering was iets te laat i.v.m. carnaval, maar moet kunnen de levering zelf was prima in orde en er was een leuke attentie bij verpakt vanwege iets te late levering heb iemand gesproken van het bedrijf en kwam bij mij positief over,verder weinig ervaring met M2trading maar indien nodig zal ik zeker aan hun denken. mvrg, A.Eman.

• Prijs

Pluspunten

Na foutieve levering en vertraging prima gecorrigeerd en goed gevoel achtergelaten

• Prijs

Pluspunten

Netjes verpakt en snelle levering

• Prijs

Pluspunten

Snelle levertijd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- De zending was snel binnen - De site van m2trading was gebruiksvriendelijk

- Ik heb een vraag ingevuld over de zending waar ik geen direct antwoord op heb gekregen, het is makkelijk en fijn als je gelijk iets te horen krijgt zoals: binnen 2 werkdagen e.d.

• Prijs

Pluspunten

Snelle service - goed verpakt

• Prijs

Pluspunten

Snelle levering,goeie service,goedkoop, Goede bereikbaarheid,

Site is lastig de eerste x dat je dr opkom(veel zoek werk) Maar komt ook mede omdat er zo giga veel op staat, Als je de zoek funktie onder de knie heb valt t wel mee

Pluspunten

Snelle levering en hele goede service! !! Echt klantvriendelijk

Zijn veel dingen niet direct op vooraad.. klein materiaal word als grootpakket verzonden. En veel onderdelen voor mijn beta zijn niet te vinden

• Prijs

Pluspunten

Snelle reactie op vragen. Prima verwerking en verzending.

Iets meer info bij het product.

4 De Ren

Groesbeek 6562 JK