Producten als omschreven en goeie service
Beste Nick, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Ursprüngliche Bewertung
Telkens als ik bestel en jullie adverteren met voor 10 uur besteld zelfde dag in huis (waar bezorgkosten aan vast zitten) komt het een dag later heb hier al meerdere malen problemen mee gehad maar jullie geven telkens de schuld aan de pakket bezorger maar blijven er wel mee adverteren krijg me geld ook niet terug en krijg aleen maar boze medewerkers aan de lijn het gaat me niet om die paar euro maar kom je afspraken naa !!!!!
Beste Nick, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Altijd even goed lezen wat er staat: u besteld op 20.11 en selecteert zelf : Levering op 23-11-2022 tussen 16:30 en 19:00 Dit is dus niet de dag erna !! Geleverd is op 23.11, dus de afspraak is nagekomen. Mijn collega zal u dit netjes telefonisch uitgelegd hebben en niet naar PostNL gewezen hebben. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Sehr gut
Guten Tag Ludwig, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Beste Gerard, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Het was een heel slechte ervaring. Ik ontdekte dat het stuk dat ik kocht gebruikt is en niet werkt, en ik wil het stuk retourneren, en ik weet niet hoe, echt, ik ben erg verdrietig
Beste Ahmed, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Jammer dat u eerst een review plaatst en daarna pas contact opneemt. Wij verkopen geen gebruikte producten, dit is ook te zien op de foto die u stuurde. Verder hebben wij u gevraagd om een foto van uw scooter, helaas nog niet ontvangen. Dit is wel belangrijk om u zo goed en snel mogelijk te helpen. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste Paul, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snel en correct geleverd voor schappelijke prijs, thanks!
Beste Philippe, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
En snel geregeld!
Beste Jan, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste Philip, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Voor de 3e keer besteld, helaas wel weer te laat maar dit keer omdat een artikel beschadigd was. Zou wel fijn zijn als dat gecommuniceerd word en er updates zouden zijn over hoe het met je order staat. Verder altijd goede spullen gekregen, en zeker goedkoop. Ondanks dat het dan te laat komt blijf ik er zeker nog wel klant!
Beste Sean, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent ondanks dat het te laat geleverd is. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Zoals het hoort uitstekend
Beste Aad, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
zeer goed
Beste Alfons, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Veel aanbod.Mooie overzichtelijke website en goede prijs/kwaliteit.
Beste Erwin, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Enkele onderdelen voor een Vespa besteld. Goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en binnen enkele dagen ontvangen.
Beste John, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Prima, netjes op tijd en de goede spullen!!
Beste joop, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goed , product en levering als omschreven
Beste Erwin, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Alles klopte zoals beschreven
Mijn bestelling was snel en duidelijk bezorg
Beste Raphael, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Ging allemaal heel snel
Beste Piet, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
3 dingen besteld 1 beschadigd 1 verkeerd en 1 vergeten vindt echt een schande
Beste Mike, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Het beschadigde product is inderdaad heel zonde maar u kunt die gratis retour sturen. Tevens was die niet passend voor uw scooter, zelf verkeerd besteld wat ook voor het andere product geld. Kijk bij de juiste scooter en kijk en vergelijk om de juiste producten te bestellen !! met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
moet ik eerst eens me paket krijgen heb nog steeds niet dus
Beste Denny, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. U heeft op 23.11 besteld en gekozen voor: Levering op 25-11-2022 tussen 10:30 en 13:00 Deze is netjes bij de buren nr 6 geleverd. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Supersnelle levering
Beste Elzo, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
ruim overzichtelijk assortiment, snelle levering,
Beste Bianca, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste Teresia, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
ik kan het aanbevelen voor iedereen die iets wilt bestellen
Beste Marc, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Ich habe schon einige Male bei M2trading bestellt und auch schon Bekannten empfohlen, die ebenfalls sehr zufrieden waren.
Guten Tag Gregor, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
4 De Ren
Groesbeek 6562 JK