Part as described, fast shipping. Expensive shipping costs, but this you can see, before you order.
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Prima service en snelle bezorging.
Beste Lambert, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
antwoord en product was goed
Beste Jan, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Bestellabwicklung sehr einfach, Lieferung in angemessener Zeit, Informationen zum Stand der Lieferung
Guten Tag Dietmar, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Ik heb de verkeerde zip KAPPENSET gekregen, lijkt me niet heel moeilijk om zoiets groots goed te krijgen
Beste Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Het is inderdaad vervelend als u een verkeerde kleur ontvangt, dit kan gebeuren als er een verkeerde productcode op staat. Waar gewerkt wordt worden helaas fouten gemaakt. U kunt deze gratis retour sturen en wij sturen u de juiste op. Het wordt dus netjes opgelost. U verlangt een vergoeding die u niet krijgt, vervolgens deze reactie. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snelle levering top
Beste Robbie, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Hat alles genau gepasst
Guten Tag Domenic, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Het was even zoeken op internet, want we zochten naar een fietsscherm, maar kwamen steeds uit op een scooterscherm. We hebben het een en ander wel moeten aanpassen, maar hij zit er goed op en het werkt goed als windscherm.
Beste Dik, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snelle levering. product is compleet aangeleverd. en makkelijk te bestellen
heel goed snel levering
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snel binnen,mogelijkheid om bij een afhaalpunt te bezorgen,makkelijk als je niet thuis bent.
Beste Edwin, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Zufrieden
Guten Tag Mirco, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Ik heb een windscherm besteld, mij werd een tankdop geleverd. Bij melden dat ik niet gekregen heb wat ik heb besteld, werd de schuld naar de leverancier geschoven. Als oplossing krijg ik mijn geld terug, maar nu ben ik een week verder en heb nog altijd geen windscherm. Bedankt M2trading.
Beste Emre, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Er is u netjes uitgelegd dat de artikelcode door de leverancier is aangepast en het bestelde windscherm daardoor niet meer leverbaar is. Dit is overmacht en dan rest ons alleen nog, het gratis retour sturen en het aankoopbedrag terug te betalen. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Div. spullen gekocht, allemaal goede pasvorm en het funktioneert. De prijzen zijn in orde. Nu haal ik de spullen altijd persoonlijk af. Vriendelijke man aan de afhaal balie.
Ik kreeg een incomplete, geretourneerde bestelling met het briefje van de vorige ontvanger er nog in. Dit is natuurlijk zeer teleurstellend en de basis. De afhandeling van het geheel is echter zeer correct en vlot afgehandeld. Ik ga er vanuit dat deze levering een uitzondering betreft.
Beste Erik, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Het is inderdaad heel vervelend en spijtig dat dit gebeurd is en uiteraard is dit een uitzondering. Gelukkig is het wel goed en snel opgelost. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Vond het erg vervelend maar uiteindelijk is het goed gekomen er was een storing bij post en l
Beste Sylvanna, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent ondanks de vertraging. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Ich bestelle sehr gerne bei M2 Trading, super Service ,alle Teile perfekt und schnelle Lieferung. Immer wieder
Guten Tag Theo, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Was op tijd binnen
Beste Channah, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Heb nu meerdere malen iets besteld, vorige keer liet de kwaliteit van knipperlichtglaasjes te over. De rolletjes en v-snaar waren naar behoren. Deze keer keurig passende orginele knipperlicht glazen gehaald, 10 seconden werk pastte perfect. (Speedfight 2)
Beste Bart, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
prima spullen
Beste Ruud, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Slecht spulldn gekregen lijken we gebruikt
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij heen geen melding van u ontvangen over slecht geleverde onderdelen. Wij verkopen alleen nieuwe producten en zeker geen gebruikte. Als ik producten ontvang waar ik niet tevreden over ben, dan meld ik dit bij het bedrijf zodat het opgelost wordt. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Bij bestelling werd aangegeven dat het op zaterdag geleverd zou worden, en hield hier ook rekening mee. Uiteindelijk werd het pas op dinsdag bezorgt.
Beste Mario, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Helaas werd de bestelling pas op dinsdag geleverd, dat klopt en is natuurlijk teleurstellend. Dit gebeurd heel sporadisch. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Prima zo
Beste Bert, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Uitlaat goed gemonteerd, volledig lekvrij maar maakt alsnog veel herrie
Beste Mart, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Jammer dat u ons niet meld. De bestelde uitlaat is maar voor een bepaald merk en type, tevens voor een bepaald aantal kleppen. Klopt dit niet dan zal die niet goed passen en inderdaad herrie maken. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Super goed
Beste Peter, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
4 De Ren
Groesbeek 6562 JK