Alles keurig geregeld.

Alles makelijk te vinden op de site, snelle levering. Zal hier zeker nog bestellen.

Uitstekende service

Uitstekend, snel en correct !

Nickel

Nickel

Snelle levering zoals beloofd en verwacht

De bestelde motor accu was snel geleverd en goed verpakt. Het gehele proces voldeed aan de verwachtingen

Geschuurd pakking en vertraging bij verzending

Nooit meer!!!

Hartstikke tevreden

Alles geleverd zoals verwacht

Bestelling is geleverd volgens verwachtingen en datum opgegeven op site. Wel geen update/tracking via email. Status zelf te checken op site.

Perfecte service!

Snelle reactie en vlotte levering. Helemaal top!!

Super precies hoe het hoort online

Snel super en correct hoe het hoort!

Voor herhaling vatbaar

Alles perfect verlopen geen enkel probleem gehad en heel gemakkelijke website een aanrader zeker voor herhaling vatbaar grtz G

Gewoon netjes verpakt en juiste product top.

Keurig zoals altijd

Bestelling gedaan zoals zo vaak, keurig alles geleverd gekregen. Echter buiten M2 trading om, PostNL wat zijn jullie drama.

Fijne site goede afhandeling

Alles volgens afspraak

direct antwoord

goede informatie optijd geleverd

Prettig verlopen

Het is een goed bedrijf

Unkompliziert, schnell und Gute Ware

Meh

Had een Vespa S50 achterlicht besteld. Paste niet goed sloot niet goed aan, naar scooterzaak geweest, bleek een "neppe" / namaak te zijn. Extra kosten gemaakt bij scooterzaak voor monteren en solderen.

Prima snel verzonden prima product

Top bedrijf snelle levering

Eindelijk een bedrijf gevonden die doet wat die moet doen snelle levering goed verpakt top mensen aanrader

Goede levering

Goed levering

De juiste artikelen voor de juiste prijs

Originele onderdelen besteld maar voordeliger. Toch wat twijfel na het lezen van reviews. Niets is minder waar, gewoon goed !! Een dag later bezorgd dan "beloofd" maar dat speelt geheel geen rol. M2Trading doet t gewoon goed !

Zending niet compleet

Na zelf een mail te hebben verstuurd dat mijn pakket nog niet verstuurd is. Ontvangen ik 2 dagen later mijn pakket maar nu zit niet alles in het pakket en moet ik wederom wachten op spullen die ik besteld heb.

Snelle levering, oplossingsgericht denken

Nadat ik een foutje ontdekte in mijn bestelling was 1 telefoontje genoeg om dit direct te herstellen.

4 De Ren

Groesbeek 6562 JK