doen zich de moeite om iets uit te zoeken, goede communicatie via mail....
Beste John, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Kann doch nicht sein..Seit 3 Wochen nichts angekommen!!!
Guten Tag, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Seltsam !! Schade und seltsam dass Sie uns nichts gemeldet haben. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Duidelijke afbeeldingen om een goeie bestelling te maken, snelle levering tegen een redelijke prijs.
Beste Lei, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
bestelde onderdeel is netjes geleverd. 1 dag later als eerst werd vermeld maar er werd netjes een mail gestuurd dat de bestelling 1 dag later zou komen. tip de doos was wat groot waardoor het product los heen en weer door de doos schoof iets van een opvulling was wel aan te raden.
Beste Marc, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snelle afhandeling van de bestelling
Beste Ben, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste Jean, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Bestens gelaufen. Innerhalb 1 Woche war die Ware da.
Beste Martin, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Bestelling correct en snelle levering . 1 groot minpunt bij deze bestelling van een benzine niveau vlotter dat electonica en dun koper vlottersteeltje bevat alleen maar in een geïsoleerd zakje gestoken . Dus bijna kapot in brievenbus
Beste Frederik, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Heel vervelend dat het niet goed verpakt is en ik geeft dit door. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Alles verliep zoals beloofd Top
Beste Sven, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Spullen zijn goed maar de levertijden zij niet goed die kloppen niet met de site
Beste Bram, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Helaas was uw bestelling 1 dag te laat, vervelend. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Was niet op afspraak. Vrijdag geleverd plaats donderdag
Beste Mustapha, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Helaas was uw bestelling 1 dag te laat, vervelend. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Heel goed, dit was mijn eerste bestelling de juiste onderdelen geleverd en het was goed verpakt. Binnenkort doe ik weer een bestelling.
Beste Anne, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Langdurende levering en daarna langdurende terugbetaling.
Beste Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Tijdens bestellen stond de informatie: Vandaag besteld, <strong>woensdag</strong> in huis!. Netjes op woensdag 05.10 geleverd. U heeft het retour gestuurd en bij ons is die binnengekomen op 10.10, direct verwerkt en het bedrag stond op 11.10 op uw iban. Wat is hier langdurig aan? met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Kann den Shop nur empfehlen. Alles bestens
Beste Daniel, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Het hitteschild van op de uitlaat was kapot en er zat geen uitlaat pakking bij Voor mij de laatste keer dat ik hier heb bestelt
Beste Jeremy, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Ik zie nergens een melding of een mail met deze klacht, heel jammer. Als ik iets defect geleverd krijg maak ik zeker een melding naar het bedrijf zodat het opgelost wordt. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Winkel heeft wel alles. Ik snap alleen niet als je het maandag besteld hebt, je het pas donderdag in huis krijgt en zelfs daar moest ik achteraan en had het pas vrijdag. Vasthouden dat ze het in 1x kunnen versturen alles en de klant is de dupe.
Beste Bert, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Producten die op voorraad zijn worden direct geleverd. Wij hebben geen voorraad bij de producten staan. Tijdens bestellen stond de informatie donderdag geleverd, helaas was het vrijdag. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
bezorging komt te vroeg aan maar dit is niet erg.
Beste Wouter, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Pakket snel ontvangen en de prijs was goed.
Beste Edwin, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
J’aime bien service j’aime trop c’est le prix que vous faites
Beste Soufian, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
De begrenzer deed het niet maar de cdi was wel goed
Beste Joey, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Jammer dat u geen contact heeft opgenomen. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Perfecte afhandeling bestelling!
Beste Jo, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Ze maken hun beloftes waar!
Beste Gerrit, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Makkelijk om je eigen scooter te selecteren en vervolgens de onderdelen te zoeken die zeker weten passen. Fijne site
Beste Rob, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Artikel sind nicht wie besprochen nach zwei Werktagen bei mir angekommen, Artikel kam beschädigt bei mir an und beim Einbau wurde bemerkt das der Artikel nicht passt! Da schlecht verarbeitet.
Guten Tag Sebastian, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Schade das ein Teil beschädigt war. Wir haben das Problem für sie lösen können. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Prima accu en snel bezorgd.
Beste Kees, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
4 De Ren
Groesbeek 6562 JK