deze week besteld en op de aangegeven leverdatum geleverd en naar volle tevredenheid van mijn zoon: perfect dus
Beste Jos, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snel je product thuis! En als je een mail stuurt,met een vraag,krijg je snel en een goede reactie terug. En ze willen mee denken met je
Beste Esmeralda, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Sehr schnelle Lieferung, netter Kontakt, 1 A Ware. Mehr braucht man nicht sagen. Sehr empfehlenswert. Danke
Guten Tag Jürgen, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Accu werkt uitstekend. Op de afgesproken tijd door PostNL bezorgd. Prima, absolute aanrader.
Beste Wouter, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Voorlopig een dikke 9, Want ik had een verse hitteschild besteld voor de uitlaat alleen jammer genoeg geen bevestigingsmiddelen. Als deze erbij hadden gezeten had ik een 10 gegeven. Daarom heb ik voor het bestellen van kwalitatief mooie producten een 9. Je kan niet alles hebben.
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Keurig vlgs afspraak
Beste Albert, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Alles sehr gut geklappt, von der Bestellung über die Bezahlung und den Versand. Kaufe gerne wieder hier ein, vielen Dank.
Guten Tag Christian, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Bestelde product werd niet geleverd door Post nl. 4x bericht dat product later geleverd werd. Tel. Contact gehad met M2trading. Zouden het gaan oplossen met Post nl. En mij laten weten hoe het kwam. Nu na 1 week nog niets ontvangen of gehoord. Slechte zaak.
Beste Jaap, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Klopt inderdaad dat de bezorgtijd iedere keer werd aangepast. Wij hebben u het product opnieuw verstuurd en dit is wel bij u afgeleverd. U heeft bericht gehad van mijn collega dat wij het opnieuw verstuurd hebben met een T&T erbij. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Had Vespa beugels besteld ze sluiten niet aan elkaar aan de beugels zijn scheelt waardoor de beugels tegen mij Frame aan komt gewoon heel slecht
Beste Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Jammer dat u ons dit niet gemeld heeft zodat wij het kunnen oplossen. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
bestelde delen altijd juist en el geleverdsn
Beste Hub, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Bestelde artikel is snel geleverd en past perfect zoals omschreven op de website. Ik had er mijn twijfels over want had al een keer moeten retourneren bij een andere winkel maar toch de gok gewaagd en heeft goed uitgepakt omdat hun informatie wel klopt. Ga er in de toekomst vaker bestellen als ik iets nodig heb voor de scooter.
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Netjes bepakt duidelijke installatie instructie voldoet aan verwachtingen
Beste Bert, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Alles super,schnelle Lieferung.
Guten Tag josef, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Snel en goed geleverd. Alles zat in de doos. Accu was al geladen en dat was fijn.
Beste Michel, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snelle service met een snelle levering.
Beste Paul, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Super. Service!
product lijkt niet nieuw te zijn, ik zie gebruiksporen van een eventuele vorige eigenaar. Heel klein roest plekje ook en past niet goed, moest iets verbuigen.
Beste Tom, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij versturen alleen nieuwe producten !! Vervelend als een product beschadigd geleverd wordt, maar meld dat dan. Sprekende mensen zijn te helpen in plaats van aannames te maken. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Super Verkäufer! Top Lieferzeit !
Guten Tag Chris, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
X
Guten Tag Thomas, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Der "live-chst" antwortet nach Stunden, Nachrichten kommen nur teilweise an. Die gewünschte Erweiterung meiner Bestellung konnte nicht durchgeführt werden. Man solle stornieren und neu bestellen. Die Stornierung kam jedoch nicht an. Das Ergebnis: Doppelte Versandkodten. Fazit: Deutliches Verbesserungspotential in Kommunikation und Service am Kunden.
Guten Tag Martin, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wenn Sie eine E-Mail mit einem Chat ausfüllen müssen, ist der Chat nicht erreichbar. Wir haben auf Ihre E-Mail geantwortet und erst einen Tag später eine Antwort von Ihnen erhalten. Leider war die Bestellung schon verschickt. Wir haben auch eine Telefonnummer auf der Website. Wenn es so wichtig ist, rufe ich die Firma an, damit alles sofort bearbeitet werden kann. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
De onderdelen die ik had besteld paste niet op het model scooter wat ik heb ondanks dat de website aangeeft van wel. Hier moet je altijd wel rekening mee houden met immitatie onderdelen, maar deze rotzooi zou niet verkocht moeten worden! Zonde van het geld.
Beste Frank, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Ik zie nergens een melding over niet juiste producten. Een klant heeft altijd een keuze tussen imitatie (ook weer een keuze tussen verschillende prijzen en merken) en tussen originele onderdelen. Het ligt er altijd aan wat wil en kan ik uitgeven als klant. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Een accu en achterlicht glas besteld. Past precies
Beste Nannie, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Verkeerd product ontvangen en na een email en belletje zeer vakkundig en professioneel opgelost.
Beste leon, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent ondanks dat er in eerste instantie iets fout is gegaan. Wij hebben de kans gekregen om het voor u op te lossen. Wij zijn blij om te horen dat dit in volle tevredenheid gebeurd is. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snelle levering, goed verpakt
Ik moet wel zeggen dat de beloofde levertijd niet is na gekomen en het contact aan de telefoon was vriendelijk, maar de belofte om terug te bellen werd niet na gekomen veder gekregen wat ik had besteld
Beste Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent alleen jammer dat u niet terug gebeld bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
4 De Ren
Groesbeek 6562 JK