Ze hebben mij goed geholpen ook met terug betaling,dat 1 onderdeel niet meer leverbaar was.
Beste Rano, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Optijd en netjes bezorgt Echt een aanrader om hier te bestellen
Beste Andries, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Netjes goed en snel
Beste Ray, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Durch eine Fehlermeldung bei dem Bestellvorgang nochmals bestellt. Sofort für beide Bestellungen eine Bestätigung erhalten. Habe dann sofort,max 5 Minuten später eine Mail geschrieben um eine der beiden Bestellungen zu stornieren. Wurde als nicht möglich abgetan, die Ware wäre schon unterwegs. Finde das Verhalten absolut unseriös, und Kundenunfreundlich.
Guten Tag Thomas, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wenn Produkte auf Lager sind, werden sie sofort versendet. Ihre E-Mail wurde über das Wochenende gesendet, wir haben dann geschlossen. Am Montag werden die E-Mails der Reihe nach bearbeitet, Ihre leider zu spät. Wenn es so wichtig ist und Sie sich nicht sicher sind, wann etwas verschickt wird, ist ein Anruf viel schneller und bequemer. Kundenunfreundlich ist ganz was anderes, wir waren immer Nett und Korrekt Ihnen gegenüber. Leider waren beide Bestellungen verschickt. Sie waren einfach zu Spät, das ist nicht unsere schuld. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading Bedankt dat je de tijd en moeite hebt genomen om ons te beoordelen. Indien producten op voorraad zijn, worden deze direct verzonden. Uw e-mail is in het weekend verzonden, we zijn dan gesloten. Op maandag worden de e-mails een voor een verwerkt, de uwe helaas te laat. Als het zo belangrijk is en je niet zeker weet wanneer iets zal worden verzonden, is een telefoontje veel sneller en handiger. Klantonvriendelijk is iets heel anders, wij zijn altijd aardig en correct tegen je geweest. Helaas zijn beide bestellingen verzonden. U was gewoon te laat, het is niet onze schuld. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Heel goed en snelle levering
Beste John, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goed en betrouwbaar
Beste Jack, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Kiitos!
Beste Sinikka, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Duurt heel lang voor dat je het hebt ontvangen en dan krijg je maar één artikel en het andere wordt niet geleverd en moet je zelf aan het werk om er achter aan te gaan hele slechte service
Beste Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Beide pakketten zijn volgens PostNL (zie de T&T) samen op dezelfde dag en tijd bij u geleverd. U beweerd van niet, dan had PostNL graag een ontvangersverklaring waarin u verklaard 1 pakket niet te hebben ontvangen. Invullen en onderteken zodat het opgelost kan worden. Helaas weigert u dit. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
guter Kontakt, schnelle Leiferung
Guten Tag Heinrich, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Uitlaat besteld, goed advies gekregen over pakkingen en boutjes. Snel geleverd
Beste Jaspert, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Alles goed en snel geleverd maar zonder een handleiding was het toch wel lastig om de valbeugels te monteren. Gelukkig bood google uitkomst. Voor de rest prima product voor een goede prijs.
Beste Ruben, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
You advertised the wrong exhaust for a different bike scam
Dear Ricky, Thank you for taking the time and effort to review us. You order a specific exhaust that only fits on 1 model scooter. If you are not sure whether an item will fit your scooter, please contact us by email. Too bad we didn't hear anything before and after you ordered. Also no further information received from you because the exhaust does not fit. kind regards, Team M2 Trading
Makkelijk besteld en snel geleverd
Beste Danny, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste Frederic, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Fijne zaak
Beste Bert, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Sehr schnelle Lieferung, sehr freundlicher Kontakt.
Guten Tag Olaf, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Ik bestelde 2 vespa sprint spiegels en lever tijd duurde langer dan ze aangaven en bij aankomst was der 1 kapot top
Beste Nicky, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. De bestelling is helaas 1 dag later bij u geleverd en het is vervelend dat 1 spiegel tijdens het transport gebroken is. U heeft van ons netjes een mail ontvangen om het product gratis om te ruilen. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Kort maar krachtig ,heel goed bedankt.
De producten die ik heb besteld zijn top en weinig slechts op aan te merken, alleen de verzending kan iets beter omdat ik soms langer moet wachten op mijn pakketje ter wel er dan op de website een eerdere datum stond dan dat het pakketje werd geleverd.
Beste Jelle, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent ondanks dat u soms langer moest wachten op de levering. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Zoals altijd geleverd zoals afgesproken
Beste Harm, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Bremszange für Fiddle 2 bestellt, passt genau, sieht gut aus, und Preisleistung Super!!!
Guten Tag Stephan, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
wat ik besteld had , ook gekregen. en snel
Goede service op tijd bezorgd maken waar wat ze beloven
snele bezorging gewoon goed topie
Beste Stephanie, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
4 De Ren
Groesbeek 6562 JK