Goed en slecht.

Beste, mijn ervaringen tot nu toe waren goed Maar ik heb meerdere dingen niet binnen die ik wel had besteld Waaronder: Stuur gewichten Handvaten En volgensmij nog wel wat meer Dus als jullie een van deze dagen even contact met mij willen opnemen zou dat geapprecieerd worden. Met vriendelijke groet Naomie

Prima levering

Prima levering

snelle perfecte levering

snelle perfecte levering

Super service!

Handvatten voor scooter besteld, bleken beschadigd. Eén telefoontje naar de klantenservice en ik kreeg een nieuwe set toegestuurd, zonder extra kosten of gezeur. Nieuwe set was wel goed en binnen een paar dagen geleverd. Vriendelijke en meedenkende klantenservice, kom je niet veel meer tegen. Dit is service ten top!

Vlotte levering en juiste onderdelen geleverd.

Onderdelen snel en volgens afspraak geleverd , kwaliteit lijkt acceptabel. Financiële afhandeling voor mij onduidelijk via after pay. Staat op order niet aangegeven dat na levering vanzelf factuur volgt!! Vandaar wat problemen na snelle betaling na levering/controle van bestelling. Verder ok.

Verkeerd onderdeel

Snel geleverd alleen jammer dat het door jullie voorgestelde luchtfilter element voor de Yamaha neos niet correct is in niet past in mijn Yamaha Neos bouwjaar 2010.

Nog niks ontvangen

Niks ontvangen, ook niks gevonden op post. NL... Is niks voor jullie, vorige verzending was op vertraging van 2 dagen na prima. Die vertraging ligt niet aan jullie, maar aan post.nl

Gut

Alles gut gelaufen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Nette en tijdige levering

Alles gut gelaufen!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Excellent

Fast, and accurate seller

banden besteld maar een band was niet in orde

even gebeld en situatie uitgelegd. er is meteen een nieuwe band opgestuurd .helemaal top. dussss goede service..

Mij er op een goede manier op gewezen dat ik fout zat

Ik was niet super beleefd over een niet goed besteld product en dit is goed afgehandeld. Niet dezelfde energie terug maar op een normale manier simpelweg aangegeven.

Goed afgehandeld

Snel goed. Ik ben tevreden.

prima service

Betaalbaar kwalitatief goed product. Adequate levering.

Bestellen was goed, bezorging minder

Op de bezorging wacht ik al 4 dagen ipv 1, dus weer niet hoe de spullen eruit zien.

Goed snel geleverd

Perfect geregeld

Perfect een 10

Snelle levering drama kwaliteit

dB killer wol bestelt. Zo oud en droog dat bij aanbrengen al afbrokkelt

Trage levering

Als je snel je bestelde product nodig hebt beter elders bestellen hier 3 dagen over gedaan om mijn bestelling gereed te maken voor ophaal laat staan verzending ook erbij ben je zeker week verder

Lieferung noch nicht eigetroffen.

Mit der Auswahl der der Angebote bin ich zufrieden. Ich hatte Probleme mit der Bezahlung und es wurden keine Fehler mir angezeigt. Danach habe ich über Paypal bezahlt,die Summe wurde auch schon auf meinen Konto angezeigt bzw.abgezogen,aber die ware kam noch nicht. Habe auch noch keinen neuen Liefertermin.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Prima service en ook snel

Accu besteld en die was er binnen 48 uur, prima bedrijf

Ondanks dat ik iets verkeerd heb besteld ze pakken het goed op en helpen met het nieuwe zoeken

Slecht

Ik heb de sproeiers niet ontvangen, ook geen status update. De hele dag zitten wachten, aangezien de website vermeld dat als je voor 15:00 uur besteld, het de volgende bezorgd word.

4 De Ren

Groesbeek 6562 JK