Dear Marjeta, Thank you for taking the time and effort to review us. We are happy that you are satisfied. kind regards, Team M2 Trading
De artikelen voldoen aan de gestelde eisen ,de levertijd is zoals aangegeven ,je wordt keurig netjes op de hoogte gehouden omtrent de gang van je bestelling. Wanneer je iets nodig heb is het raadzaam om eerst bij M2trading te kijken voordat je de artikelen elders gaat bestellen .
Beste Fayaaz, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Altijd maar leveren
Beste Joanna, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. U besteld op 21.08 en tijdens bestellen staat leveren donderdag 25.08. Op woensdag 24.08 ontvangt u netjes de T&T en op donderdag 25.08 is uw bestelling om 10.38 uur geleverd. Ik zie meerdere bestellingen die netjes optijd geleverd zijn. De laatste bestelling met een ander ordernummer wordt morgen geleverd, die is helaas 1 dag te laat. U heeft zelf een bedrijf, dan vind ik dit toch wel heel erg jammer met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snelle levering en de accu was netjes verpakt
Beste Ricardo, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Accu voor scooter besteld, helemaal goed
Beste Rob, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Gemakkelijk besteld en snel geleverd
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
ze hebben niet alles op voorraad maar er word alles aan gedaan om te leveren wat je wil hebben. retourbeleid ook helemaal prima. met al ben ik dik tevreden en blijf ook zeker bestellen bij ze
Beste Jeffrey, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. Het gaat inderdaad niet altijd 100%, maar het is zoals u zegt: Er wordt alles aan gedaan !! met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Prima afdekhoes van AGM
Beste Maria, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
goed produkt
Beste Math, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Mooi product snelle levering
Beste Ineke, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Sehr zufrieden
Guten Tag Jurij, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Snelle levering. Prima accu, blij met product
Beste Simone, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Ein Teil der Bestellung wurde falsch geliefert und sofort neu rausgeschickt- das ist Service!
Guten Tag Maria, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie zufrieden sind, obwohl etwas schief gelaufen ist. Wir haben das Problem für sie lösen können. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Spedizione super veloce e ricambi come descritto, comprerò di nuovo sicuramente
Beste Terenzio, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
goed en snelle dienst
Beste Liam, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Scheelt toch wel wat prijzen betreft
Beste Albert, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snel de goede onderdelen geleverd
Beste Wolter, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goede producten en snelle leveringen en corekte afhandeling dank u gr Rinie van Schaik
Jammer, want dan zou het helemaal compleet zijn geweest.
Beste Luc, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. Het is heel jammer dat er geen beschrijving bij zat, wij gaan hiermee aan de slag. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Bestel regelmatig, gaat altijd gesmeerd en snel, goed geregeld
Beste Richard, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Heb meerdere keer al eens iets besteld en ze zijn altijd hun afspraken na gekomen leveringen altijd optijd gewoon een top bedrijf
Beste Robin, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u iedere keer tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Quick delivery, product as expected. Great service
Dear Danny, Thank you for taking the time and effort to review us. We are happy that you are satisfied. kind regards, Team M2 Trading
Beste Henk, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Gezocht naar een specifieke accu kwam ik al snel terecht bij M2 en vanaf de bestelling, betaling en levering ging alles heel vlot met daarbij het goed informeren over de verzending etcetera.
Besteld een accu voor een Kymco people S de volgende dag geleverd
Beste Frank, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
4 De Ren
Groesbeek 6562 JK