Snelle levering!

Goed verpakt en snel geleverd!

Super tevreden met leveringen .

Snelle verzendingen

Ok, vlot, te vaak foto’s op site niet overeenkomend met geleverde

Een vorige x door foto een verkeerde afmeting besteld. Nu zag ik Gel staan en kreeg SLA, ookal zou dit beter moeten zijn. Verder alles prima

Alles netjes verpakt en goed ontvangen

Netjes

Voor de eerste keer en zeer positief

Ruime keuze en prima levering.

Helpen je heel goed

Ik had de verkeerde uitlaat besteld en ik kreeg heel snel reactie via de mail waar in stond wat ik precies moest doen.

Top product en top levering en zeker op tijd

Super bedankt

goed bedrijf

goede prijzen en een fijne klantenservice.

Fijne ervaring

Onderdelen besteld zijn netjes geleverd, bij 2e bestelling telefonisch contact gehad, erg vriendelijk geholpen!

Gewoon snel en vriendelijk geholpen. En de onderdelen waren zoals beschreven

Slecht

Crank besteld, terug gestuurd, zag er niet uit. Slecht chroom, Ruw, leek of er zand op zat en toen verchroomd. Ik kan niet begrijpen dat u dit heeft verstuurd. Ik heb een betere ervaringen met u gehad.

Easy online order.clear pictures and good guality

My first order ,very easy to order it very good and analysed pictures,the customer services answers all’s my questions and email me very guck. Unlike because of the vacation my order to Greece come one week later than I expected!

Snelle en goede levering

De bestelde artikelen werden snel en goed geleverd. Goede kwaliteit voor een mooie prijs

Prima winkel

Spullen voor nette prijzen. Ook bij defect van geleverd product goed opgelost

Prima service,ook met evt retourzending snelle afhandeling.

Gewoon goed.

Prima sevice

Zo snel bezorgd Dank u wel

snel en de juiste onderdelen

bestellen en de volgende dag de juist bestelling binnen

Goed en altijd een snelle levering.

Prima en snelle leveringen. Top

Zeer goed.

Product zoals omschreven. Snelle en goede service

Top Verkäufer, sehr zufrieden

Alles top Jederzeit wieder

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

snelle service

vrijdag besteld zaterdag geleverd

Ein bisschen enttäuscht trotzdem zufrieden

Die Bezahlung über Klarna funktioniert nicht. Der Artikel ( Auspuff) an manchen Stellen zu eng verschweißt daher nicht passgenau.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

PostNL doet zijn werk niet goed

Dag, Ik was hele dag aan het wachten en die PostNL busje passeert letterlijk voor men deur, ik stond een sigaretje te roken en was hij in een keer door zonder de post voor mij te leggen, Want ik stond buiten te wachten, op het app stond zo meteen voor je deur, en ja ik sta buiten te wachten en die busje passeert gewoon, alsjeblieft laat hun werk goed doen klaag de PostNL aan want als een normale mens kan ik niks doen maar als een bedrijf gelijk jullie wel. Groeten

Slecht

Pakketje nog steeds niet binnen

4 De Ren

Groesbeek 6562 JK