Goed verpakt en snel geleverd!
Beste Dinand, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snelle verzendingen
Beste Giovanni, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Een vorige x door foto een verkeerde afmeting besteld. Nu zag ik Gel staan en kreeg SLA, ookal zou dit beter moeten zijn. Verder alles prima
Beste Hilco, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. Het is inderdaad vervelend als de afbeelding niet klopt, daarom zijn wij blij als een klant dit doorgeeft zodat het aangepast kan worden. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Alles netjes verpakt en goed ontvangen
Beste Marinus, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Voor de eerste keer en zeer positief
Beste Henk, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Ruime keuze en prima levering.
Beste Ben-Jan, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Ik had de verkeerde uitlaat besteld en ik kreeg heel snel reactie via de mail waar in stond wat ik precies moest doen.
Beste Anouk, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent en u geholpen hebben met de juiste keuze. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Super bedankt
Beste Thierry, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
goede prijzen en een fijne klantenservice.
Beste Bassie, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Onderdelen besteld zijn netjes geleverd, bij 2e bestelling telefonisch contact gehad, erg vriendelijk geholpen!
Beste Rogier, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Gewoon snel en vriendelijk geholpen. En de onderdelen waren zoals beschreven
Beste Roy, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Crank besteld, terug gestuurd, zag er niet uit. Slecht chroom, Ruw, leek of er zand op zat en toen verchroomd. Ik kan niet begrijpen dat u dit heeft verstuurd. Ik heb een betere ervaringen met u gehad.
Beste Peter, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. De producten worden geleverd door de leverancier, er wordt steekproefsgewijs controle uitgevoerd. Dit is normaal bij een grotere webshop. Helaas bij dit artikel niet. Wij hebben alles netjes en naar tevredenheid opgelost, helaas niet vermeld door u. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
My first order ,very easy to order it very good and analysed pictures,the customer services answers all’s my questions and email me very guck. Unlike because of the vacation my order to Greece come one week later than I expected!
Dear, Thank you for taking the time and effort to review us. We are happy that you are satisfied. Unfortunately the package was too long on the way to you. Thank you for understanding this. kind regards, Team M2 Trading
De bestelde artikelen werden snel en goed geleverd. Goede kwaliteit voor een mooie prijs
Beste Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Spullen voor nette prijzen. Ook bij defect van geleverd product goed opgelost
Beste Marco, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Gewoon goed.
Beste Nico, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Zo snel bezorgd Dank u wel
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
bestellen en de volgende dag de juist bestelling binnen
Beste Michel, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Prima en snelle leveringen. Top
Product zoals omschreven. Snelle en goede service
Beste Mikolaj, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Alles top Jederzeit wieder
Guten Tag Martin, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
vrijdag besteld zaterdag geleverd
Beste Jan, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Die Bezahlung über Klarna funktioniert nicht. Der Artikel ( Auspuff) an manchen Stellen zu eng verschweißt daher nicht passgenau.
Guten Tag Alexander, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie zufrieden sind obwohl der Auspuff an manchen Stellen zu eng ist. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Dag, Ik was hele dag aan het wachten en die PostNL busje passeert letterlijk voor men deur, ik stond een sigaretje te roken en was hij in een keer door zonder de post voor mij te leggen, Want ik stond buiten te wachten, op het app stond zo meteen voor je deur, en ja ik sta buiten te wachten en die busje passeert gewoon, alsjeblieft laat hun werk goed doen klaag de PostNL aan want als een normale mens kan ik niks doen maar als een bedrijf gelijk jullie wel. Groeten
Beste Bilal, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent met ons maar niet met PostNL. Jammer dat u ons hierop beoordeeld, in de T&T staat dat de bezorger het pakket niet kon afleveren vandaar dat het naar een afhaallocatie gegaan is. Indien u niet tevreden bent met PostNL, zou ik bij hun een klacht indienen. Wij maken een melding naar hun toe. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Pakketje nog steeds niet binnen
Beste Danny, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. U heeft gekozen om het pakket af te leveren bij uw werk. De levering is uitgesteld ivm gesloten verklaring dat betekend dat het bedrijf gesloten is. Op 22.08 heeft PostNL tevergeefs getracht het pakket af te leveren. Zie de Track & Trace. U kunt zelf het afleveradres wijzigen. Jammer dat het pakket nog niet geleverd is. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
4 De Ren
Groesbeek 6562 JK