Heel snel geleverd en in ben echt te vrede mee
Beste Jersey, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Ik had de slechte verwerkingskwaliteit en het onvoldoende lakwerk geaccepteerd. Wat echter helemaal niet werkt, is het geluid. Het is niet alleen luid, het produceert een zeer oncomfortabel gefluit met een hoge toon. Vergelijkbaar met blazen in een lege fles. Ik wilde klagen en terugsturen. Ik kreeg echter alleen het antwoord dat als de uitlaat goed is vastgemaakt, deze niet te luid mag zijn en dat dit normaal moet zijn voor een sportuitlaat. In de advertentie staat echter niet dat het een sportuitlaat is. Verder heb ik sportuitlaten nog nooit zo horen fluiten. Ik ben erg teleurgesteld over het product en ik vind het jammer dat de klantenservice me geen verdere antwoorden op mijn vragen heeft gegeven en ze proberen me het recht op omruiling of garantie te ontzeggen. Ik zou niemand aanraden om daar te bestellen.
Beste Christian Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. U heeft een Techno uitlaat besteld, indien die met schade geleverd wordt altijd een melding maken en u kunt die dan retour sturen. U monteert de uitlaat toch en dan zijn er bepaalde dingen niet goed. Wij hebben u doorgegeven dat u kunt retourneren en wij sturen de uitlaat naar de leverancier / producent ter controle. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Haal hier niks kreeg niet eens mijn windscherm binnen die ik had besteld geen aanrader.
Beste Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Jammer dat u ons dit niet meld, wij vinden geen mail terug dat er hierover communicatie geweest is. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Super fijn dat ze bij alle onderdelen of scooters een afbeelding hebben staan, website werkt super fijn en er wordt per email gezet hoever je bestelling is, een super aanrader!!
Beste Anne, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
alles goed verlopen geen probleem levering op tijd zoals voorzien doe zo verder dikke proficiat
Beste Dirk, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Vlotte levering en goede prijs, ook veel producten in de webshop
Beste Siebe, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Vanaf bestellen tot levering zeer tevreden !
Beste Wes, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Artikel kam schnell und alles passt
Guten Tag Frank, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Gewoon goed
Beste Jeroen, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Ik bezit een kreidler eitank uit 1961. De webwinkel heeft daarvoor een zeer beperkt aanbod.
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Jammer dat u ons een onvoldoende geeft voor het aanbod in oldtimer onderdelen. Deze onderdelen zijn schaars verkrijgbaar zoals uzelf weet en toch hebben toch een redelijk aanbod voor een aantal oldtimers. Er zijn een aantal websites die zich gespecialiseerd hebben in deze onderdelen, daar krijg je geen scooter onderdelen. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Helaas past de ontsteking niet op mijn org Duitse eitank. Geen verwijt want iedere andere shop levert dezelfde. Ik zoek verder.
Beste Jos Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent ondanks dat de ontsteking niet voor uw oldtimer geschikt bleek te zijn. Het is lastig om hiervoor de juiste onderdelen te vinden, succes met de zoektocht. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Precies wat ik wilde hebben en op de juiste dag geleverd
Beste Henri, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Alles zoals het moet
Beste Robert, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Alles ging super makkelijk en je wordt per mail op de hoogte gehouden
Beste Peter, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste Hans, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Was zoals omschreven Werd vlug bezorgd
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste Albert, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Vielen herzlichen Dank für schnelle Lieferung! Auspuff hat gepasst! Roller läuft wieder!!!
Guten Tag, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Juiste product, makkelijk te bestellen en goede kwaliteit
Beste Daniel, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Meine Reifen waren qualitativ hochwertiger wie bestellt, aber um so besser . Danke
Guten Tag Holger, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Übersicht Preise und Lieferung war alles top.
Guten Tag Bernd, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Hele goede service, telefonisch als email.
Nur meine email Adresse wird nicht angenommen ?
Guten Tag Adriano, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie zufrieden sind. Sie haben auch mit dieser E-Mail-Adresse bestellt Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Bestellt, schnell geliefert. Ware wie beschrieben, es will man mehr.
Guten Tag Markus, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
goed product voor een betaalbare prijs
Beste Herman, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
4 De Ren
Groesbeek 6562 JK