Was goed

War ein guter und schneller Einkauf

Habe einen Hauptständer für meinen Roller gebraucht und diesen hier gut und günstig bekommen. Qualität sehr gut und Lieferzeit schnell. Kaufe wieder hier. Danke

Goede service, vriendelijke medewerker aan telefoon

Mijn bestelling liet even opzich wachten. Terwijl hij al bezorgd had moeten zijn. Na een telefonisch contact met medewerker was het snel duidelijk dat niet alle bestelde artikelen voorradig waren. Misschien dan een mail sturen?

Perfect service

Product in very good condition, high speed delivery, and great communication

Pakketje kwam 1 dag voor de verwachte datum aan wat wel goed was. Alles zoals het hoorde. Alles origineel en goede kwaliteit.

Goede correcte levering

Kon de bestelling gewoon afhalen aan de balie.

Groot assortiment zundapp en Kreidler spullen

Besteld , betaald en snel geleverd . Top !

een tevreden klant er bij

een uitlaat besteld voor mijn scooter en behoorlijk snel geleverd aleen de doos waar de uitlaat in zat was 3 x zo groot als de uitlaat zelf

Prima geholpen na de vakantie de retour regelen helaas verkeerde accu maar prima te woord gestaan

Prima Contact

Perfect geregeld. Bezorging door Postnl zeer slecht. Tijdstip 3 x gewijzigd.

Met M2 is alles wel goed geregeld.

Goed en Snel geleverd

Erg tevreden.

Bij M2trading ben ik snel geholpen.

Zoals beloofd op de website, goedkoop en snel geleverd. Ben helemaal tevreden.

Zeer netjes en verzorgd

Zeer netjes en snel leveringen

heel goed en snel

heel goed en snel

Prettig geholpen en snelle levering

Toppie

Een prima product en een snelle levering gewoon weg toppie

Goede materialen en op tijd geleverd.

Super slecht, nog niets ontvangen

Graag zo snel mogelijk afsturen anders even. Bellen 0619574732 aub

Zeer tevreden over contact en levering

Bestellung wurde 1A ausgeführt perfekte Lieferung alles super

Lieferung perfekt alles super

Goed en snel geleverd.

Prima!!!

enorme keus

net bedrijf, goed gespecialiseerd nog belangrijker ze hebben afterpay komt vertrouwd over voor ons oudere mensen die niet vertrouwd zijn met die moderne middelen

Verkeerd advies

Ik gebruikte de scooter model en type en werdt aan gerade dat de poeli snel van poulini paste en dat t de juiste rem blokken waren voor de peugoet tweet 50cc maar de remschoenen waren te klein en de poelie fast set ook te klein was denk eerder bedoeld voor piaggio zip jammer dat ik verkeerde remschoene had gelukkig had ik me remsxhoene verkeerd in geschat en bleke ze nog ni op maar zat de rem kabel niet goed maar ze zijn wel bijna op hoop bij volgende poging wel juiste advies te krijgen

Verkeerd item geleverd

Verkeerde accu geleverd, contact opgenomen via de contact knop en daar bevestigen ze de fout maar volgens hun hebben ze beiden dezelfde eigenschappen wat een leugen is. Een accu van 8ah is geen accu van 9ah. Maar ik mocht deze houden omdat deze 2 euro duurder was of retour sturen met de vraag wat ik wilde..echter kon ik niet meer reageren op dat flut contactformulier. Dus, eerste keer en laatste keer wat besteld daar.

Sicher

Ersatzteile passend schnell findbar. zuverlässig und schnell. Kaufe öfter von Ihnen ab jetzt.

4 De Ren

Groesbeek 6562 JK