Ze zijn super aardig en medelevend maar ze mogen wel de producten sneller leveren maar verder niks op of om te merken
Beste Stefan, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Jammer dat er een aantal dingen fout gelopen zijn met uw bestelling. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Bestellen - Betalen - Bezorgen- PUNT.
Beste Jan, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Producten zoals beschreven aangekomen en een hele snelle levering!
Beste Henk, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Heel fijn, en netjes. Ik heb nog gebeld voor informatie, en ben heel goed en vriendelijk geholpen
Beste Rick, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Wij zijn tevreden alleen was wel vertraging met verzenden maar 1 dag later dus valt mee
Beste Hicham, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent ondanks de vertraging in de levering. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Wordt goed op de hoogte gehouden via de mail, en heb alles op het aangegeven moment gekregen. En de spullen worden in goede staat aangeleverd
Beste Louwe, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Mooie web winkel en duidelijke omschrijving
Beste Klaas, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Nieuwe accu besteld, Opgehaald. Alles verliep vlekkeloos
Beste Olaf, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Prima en snelle levering
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
2 dure ngk iridium bougies besteld. Gemonteerd zoals het moet . Met de hand tot de pakkingring.,verder lukt ook niet met je vingertjes Dan met de sleutel max. een halve slag . In de halve slag die ik draai breekt hij op het schroefdraad af. Met als gevolg dat het schroefdraad in de kop zit en de bougie inde sleutel. Krijg ik te horen dat het door het kopervet komt . Want dan draait hij er te makkelijk in.. 2 mailtjes verder zeggen ze , je had keramisch vet moeten gebruiken of dat niet makkelijk draait. Al had ik er mayonaise opgesmeerd, dat is niet het punt . Dit had nooit mogen gebeuren. Op internet gaan vele filmpjes rond van imitatie bougies van ngk"iridium". Dit is zo'n bedrijf die ze verkoopt. Ik ben ook niet de eerste die bij jullie troep koopt. Jullie hebben je geld en denken jij bekijkt het maar met je schroefdraad in je kop en je imitatiebougies. Ga maar weer via PayPal procederen . Mensen wees gewaarschuwd. NOOIT MEE IN ZEE GAAN. WAARDELOOS BEDRIJF
Beste Marc, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. U beweerd dat het imitatie troep is en geen NGK, nou ja. U bent de 1e die de bougies kapot draait. Verder vermeld u in de mail, aangedraaid op Knm, altijd aandraaien op Nm, 1 Nm is 0.001 Knm. Wij hebben het verschil uitgelegd tussen keramisch en kopervet en niet gezegd dat u vet had moeten gebruiken. Jammer dat wij daarvan de schuld krijgen. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Alles super
Guten Tag, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Alles optijd geleverd en nog vlug ook
Beste Mike, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Alleen levering was te lang
Beste Marcel, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. Ondanks dat de bestelling te laat geleverd is. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snelle en nette levering
Beste Petra, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Het juiste product werd snel geleverd.
Beste Richard, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Alles in Ordnung
Guten Tag Reinhold, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Perfect alles op korte termijn geregel dd volgens afspraak.
Beste Harrie, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Bestellen en meestal de andere dag in huis, dat vind ik super goed.
Immer wieder war alles reibungslos Ich finde es auch super das für die das auffüllen des Kantons Material benutzt würde was ein Nebenprodukt (Was sonst in Mühl gelandet währe) von was anderen war Was ich nicht so gut fand ist das die wahre nur von einer Seite im Karton ausgepolstert war ( also Karton Boden dann Füllmaterial dann die Wahre und dann wurde den Deckel zugemacht ich hätte mir gewünscht das da noch einmal Füllmaterial auf die Wahre kommt zum besseren Schutz Gruß Stephan
Guten Tag Stephan, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Danke für den Tipp. Wir freuen uns, dass Sie zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Sehr freundliches Team. Danke
Guten Tag Michele, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Ik mis een onderdeel van mijn bestelling, hier is niets over vermeld dat dit een nalevering of niet op voorraad was.
Goedemorgen, Dank u voor de genomen moeite en tijd om ons te beoordelen. Helaas is bij ons niets gemeld over een missend onderdeel, dit is heel spijtig. Als u met ons contact op had genomen hadden wij uiteraard dit voor u opgelost. Bij uw vorige bestellingen is alles goed gegaan , daar hebben wij geen reactie van u ontvangen. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Alles netjes aangekomen en naar wens.
Beste Marcel, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Mooi vlot geleverd zo door gaan.
Beste Hans, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snel en correct geleverd ,perfect product
Beste Stephan, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
alles van bestellen tot levering verliep vlot
Beste Erienne, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
4 De Ren
Groesbeek 6562 JK