precies wat ik besteld had binnen 2 dagen binnen uitstekend
Beste Frans, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Had een gelaccu besteld maar kreeg een gewone loodzuuraccu geleverd. Deze was weliswaar iets duurder, maar dus geen gelaccu.
Beste Danny, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Jammer dat u een verkeerde accu ontvangt. Had ons dit gemeld dan hadden wij het kunnen oplossen. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste Damy, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Slechte leverings informatie. Heb een week gewacht op mijn pakket (als scooter bedrijf is dit voor ons lang). Geen mailtjes gekregen tot ik een mailtje kreeg met uw pakket is onderweg. Vind dit hele slechte service
Beste Jari, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Helaas is uw bestelling 4 dagen te laat geleverd, ipv de 22e de 26e geleverd. Vervelend is inderdaad ook dat u niet op de hoogte gebracht bent door een van mijn collega's. Heel erg jammer. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Altijd super vriendelijk in de zaak en als ik iets bestel is het er altijd optijd
Beste Giovanni, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Selbst nach dem die Erste Lieferung die falsche Farbe hatte, hat sich keiner die Mühe gemacht vor Versand die Farbe zu kontrollieren. Also habe ich ein zweites Mal die falsche Farbe bekommen.
Guten Tag Peter, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir sind kein kleines Unternehmen, wo der Mitarbeiter jedes Produkt prüfen kann, bevor es verpackt wird. Ein großes Unternehmen arbeitet mit Produktnummern und die Mitarbeiter dort haben keine Zeit, jedes Produkt zu prüfen. Deshalb finde ich den Ausdruck "Unfähig" sehr unpassend. In het Nederlands betekent dit woord onbekwaam, niet competent, ongeschikt. Wir haben es trotzdem für Sie gelöst. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Netjes onderdelen verpakt En geleverd De volgende dag in huis
super goed
Beste Ricardo, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Zufrieden
Guten Tag Peter, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Tot 2x toe heb ik een orgineel onderdeel besteld en tot 2x toe werd mij een imitatie onderdeel gelevert.
Beste Patrick, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij krijgen dit onderdeel geleverd van de leverancier, zij vermelden idd Kokusan. Heel vervelend en door ons aangepast. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
idem
Beste Jeff, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Zoals u in de T&T kunt zien is uw bestelling behoorlijk bij PostNL vertraagd en helaas 6 dagen te laat door hun geleverd. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Het geleverde ziet er goed uit. Het afrekenen ging lastig omdat PayPal niet werkte en toen ik voor een andere optie koos moest ik de hele bestelling opnieuw ingeven. Ook is het niet handig dat er geen rekening is bijgevoegd. Ik heb ook moeten vragen waarom de spullen na een week nog niet geleverd waren, die bleken al op het postagentschap te liggen. Kortom: prima spullen maar de organisatie kan beter.
Beste Edwin, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u toch tevreden bent ondanks een aantal minpunten. Jammer van de betaling en de factuur, uiteraard vervelend voor u. In de T&T kunt u altijd de zending volgen. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Perfect op tijd, goed service, en goede kwaliteit. Prima M2trading
Beste Alain, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Und schneller Versand, selbst bei Retoure netter Kontakt und schnelle Nachlieferung, einfach Top
Guten Tag Beate, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Verzendkosten voor een brievenbus pakketje zijn onevenredig duur
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. Wij versturen alles met een T&T en met pakketpost, ook brief enveloppen. Vandaar de prijs van € 5.95 wat vooraf bekend is. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goei snelle levering Keurig verpakt.
Beste Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Bestelling werd snel geleverd
Bin mit allem zufrieden. Sie hatten ein Teil vergessen aber sofort zugeschickt.
Guten Tag Stephanie, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Snelle levering en veel keuze
Beste Mark, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Den CDI jeg købte passede så jeg har hun at sige det er et godt sted at handle.
Bedst Tommy, Tak fordi du tog dig tid og kræfter til at anmelde os. Vi er glade for, at du er tilfreds. Med venlig hilsen, Team M2 Trading Dear Tommy, Thank you for taking the time and effort to review us. We are happy that you are satisfied. kind regards, Team M2 Trading
Prijs en kwaliteit is top!
Beste Janjo, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snelle levering, en een goede prijs product verhouding
Perfect mooi op tijd geleverd
Beste Mario, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading