Ik ben heel tevreden. Alleen kreeg ik een mail dat mijn pakketje pas de 23ste zou komen. Maar hij was er in een week al.
Goedemiddag, Dank u voor de genomen tijd om ons te beoordelen. Wij zijn uiteraard blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Fijne en duidelijke webshop met nette prijzen
Goedemiddag, Dank u voor de genomen moeite en tijd om ons te beoordelen. Wij zijn uiteraard blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Super snelle service
Al meerdere keren onderdelen besteld over de jaren, en altijd vlot geleverd.
Goedemiddag, Dank u voor de genomen moeite en tijd om ons te beoordelen. Wij zijn uiteraard blij dat u altijd tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Klant vriendelijk
De brommeruitlaat is snel geleverd voor een nette prijs
Prima productomschrijving website. Prijs concurrerend. Goede communicatie over order. Snelle levering. Goed verpakt. Bestelde artikelen prima kwaliteit. = dus verdiend 5 sterren.
Goedemiddag, Dank u voor de genomen moeite en tijd om ons te beoordelen. Wij zijn uiteraard blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goede service,en snel geleverd. Goede prijzen.
Ik had 2 accus’s besteld en 1 bleek achteraf de verkeerde te zijn. Ik heb gebeld en de meneer aan de telefoon ging meteen in oplossingen denken! Accu kon teruggestuurd worden zonder verzendkosten en het geld wordt teruggestort. De juiste accu kon ik meteen bestellen via de site en die was al met 1 dag binnen! Waar maak je dit nog mee? Ik ben super tevreden! Een dikke 10 is zeker verdiend!
Goedemiddag, Dank u voor de genomen moeite en tijd om ons te beoordelen. Wij proberen altijd alles goed, snel en naar tevredenheid op te lossen, helaas lukt dit niet altijd en is het niet altijd mogelijk. In uw geval konden wij het inderdaad heel snel en goed oplossen. Wij zijn uiteraard blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Prima webshop met veel scooteronderdelen. Verzenden duurde 6 dagen. Dat had wat sneller gemogen.
Goedemiddag, Dank u voor de genomen moeite en tijd om ons te beoordelen. Tijdens het bestellen wordt er een leverdag aangegeven en op die dag is gelukkig geleverd. Soms duurt een levering inderdaad iets langer. Wij zijn uiteraard blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
In orde
snelle levering, Goede scooter banden en vooral niet duur.
Goedemiddag, Dank u voor de genomen moeite en tijd om ons te beoordelen. De door uw bestelde banden zijn van topkwaliteit voor een goede prijs. Wij zijn uiteraard blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Binnen twee dagen in huis en goede kwaliteit
Snel geregeld
Verkeerd verstuurd via post NL Op tijd een aanvaller gebeld, tussen 17.35 en 17.50 maar toch al gesloten. Via email geen reactie. Niet de eerste keer.
Goedemiddag, Dank u voor de genomen moeite en tijd om ons te beoordelen. De bestelling waarop u reageert is alles prima verlopen, de bestelling erna is iets fout gegaan. U heeft zelf het verkeerde adres ingevuld waardoor deze terug geleverd is naar ons toe en wij die weer op onze kosten naar u toe gestuurd hebben. Dat noem ik een goede service. De openingstijden staan op de website: Klantenservice: Werkdagen: 09:00-17:00 uur Dus na 17 uur niet meer bereikbaar. De emails naar u toe zijn op dezelfde dag of de dag erna beantwoord. Wij behandelen de email op chronologische volgorde. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Schnelle Lieferung - gutes Produkt Anbauanleitung für den Seitenständer wäre hilfreich gewesen
Guten Tag, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns natürlich, dass Sie zufrieden sind. Mit freundlichen Grüßen, Team M2 Trading
Netjes
Ik ga de website aan bevelen
Alle nodige inlichtingen die nodig waren. Bij levering tijdig verwittigd geweest.
Goed prijs, snelle levering en afhandeling bij retour!
Donderdag beloofd zaterdag binnen, zonder melding, product past goed,
Goedemiddag, Dank u voor de genomen moeite en tijd om ons te beoordelen. Wij zijn uiteraard blij dat u tevreden bent, helaas was uw bestelling vertraagd. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
zeer te vrede
Makkelijk contact met vragen bij de klantenservice.
Snel en goed geleverd