Ik had voor mijn scooter en nieuwe ontsteking besteld, deze kwam snel binnen, en was echt plug en play werkt super!!! Bedankt.....:-)
Vlotte levering prima prijs
Makkelijk te bestellen en snelle levering. Product is zoals omschreven. Super goed!
Beste Esther, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Maandag gebelt voor een onderdeel voor mij scooter Dinsdagmiddag bezorgd toppie
Beste Johan, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Gewoon goed
Beste Cor, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
zeer goede webwinkel met ruime keuze aan onderdelen
Beste Patrick, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goede service en als je belt behulpzame mensen!
Beste Guus, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
het is goed verlopen mijn 2e bestelling heb ik ook al gedaan maar dat zal ook wel goed komen
Beste Toon, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
top
Beste Bart, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Nooit meer
Beste, Er zijn meerdere uitlaten geschikt voor uw type scooter, Met of zonder SLS Euro 2, 3 of 4 Dit ziet u bij de uitlaten die geschikt zijn. In plaats van met ons contact op te nemen zodat wij u de uitlaat retour kunt sturen en wij de juiste uitlaat kunnen leveren, schrijf u liever een review. Tevens zie ik meerdere bestellingen van u, daar heeft u nooit een review geschreven. Ik kom nu een email van u tegen waarin u zelf vermeld dat u de verkeerde uitlaat besteld heeft. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
afspraak is afspraak, simpel en snel
Beste Arjen, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
I've ordered for a heating jacket (M22428432) PostNL delivered it on the 17th december. I wasn't at home so he give it to my neightbor. I don't have neightbor, it’s a building with some persons... In the email, it's not noticed who receive the packet. I've ask if somoene took the parcel, but nobody have it...
Beste, Ik zie op google maps duidelijk huisnummer 71 met 6 brievenbussen. In plaats van met ons contact op te nemen plaatst u liever een review. Kijk bij een van de 6 buren. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading Dear, I can clearly see house number 71 on google maps with 6 mailboxes. Instead of contacting us, you would rather post a review. Look at one of the 6 neighbors. with kind regards, Team M2 Trading
had stuk nodig om verder te kunnen met de werken aan men brommer,niks kunnen doen dus!!! Bedankt!
Beste, Wel eerlijk blijven.!!!! Uw bestelling is netjes op donderdag 19.12.2024 om 14.46 uur bij u geleverd. Tijdens bestellen stond er de informatie: Verwachte levertijd: Voor 15 uur besteld, donderdag in huis. Dus OP TIJD. 2 bestellingen van u zijn netjes op tijd geleverd. De 3e bestelling die u gedaan heeft, heeft u zelf gekozen voor levering op 24.12.2024 tussen 8.00 en 21.30 met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goede koop en zeer snelle levering
Beste Cornelis, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Super Leistung.
Guten Tag Ercan, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
het product is snel geleverd en het past goed
Beste Wim, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Gisteren besteld,vandag thuis.Zeer tevreden met de bestelling.
Beste Bashir, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Sehr netter und schneller Kontakt. Noch nie so nett und gut behandelt worden. Qualität 1a. Immer wieder gerne. Weitere Bestellungen werden folgen. Ich kann nur sagen, das ich noch nie etwas besseres gefunden habe. Daumen hoch
Guten Tag Michael, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Duidelijke info en prijs indicatie.
Beste John, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Gewoon top
Beste Harry, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Zufrieden
Guten Tag Ronald, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Nog via email contact gehad over de afwijkende maat op mijn riem. Direct gereageerd en antwoord gehad. Top bedrijf.
Beste Paul Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent en wij u goed van dienst zijn geweest. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Prima snelle service
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Makkelijke site om je onderdeel te vinden en snelle levering.
Beste Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Ich habe eine gute Bewertung hinterlassen weil in Kundendienst telefoniert super schnell mir geholfen wurde.. die freundlich und zuvor kommen war.. Danke an das Team
Guten Tag Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass wir Ihnen zu Ihrer vollsten Zufriedenheit geholfen haben Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
4 De Ren
Groesbeek 6562 JK