Uitlaat komt beschadigd binnen en is niet de juiste
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Jammer dat u geen contact met ons op neemt om de verkeerde en beschadigde uitlaat te retourneren De bestelde uitlaat past alleen op de Sym X-Pro, dit staat in de titel en extra vermeld in de beschrijving. Helaas wordt deze uitlaat vaker besteld voor een Mio of Fiddle, duidelijker kan het niet vermeld worden. Dat de uitlaat tijdens transport beschadigd is, is heel vervelend. Maar zoals ik al vermeld heb, waarom neemt u geen contact op ?? met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
zeer goed, ik had per ongeluk de verkeerde besteld maar alles gaat prima, de bestelling kwam snel en ook het omruilen ging makkelijk. Ook telefonisch te bereiken kortom geen klacht
Ik had een Edge Accu 5AH besteld, maar kreeg een Landport 5AH geleverd. Mjn advies is dan ook om goed te kijken naar het artikelnummer en/of typenummer, en vermeld deze ook in de bestellijst en daarmee dus ook in jullie systeem, zodat er geen fouten kunnen worden gemaakt tijdens het inpakken. Ook had ik als bezorgdag de Zaterdag gekozen, maar kreeg mijn bestelling toch een dag eerder op de Vrijdag. Op zich fijn als ik niets te doen had gehad op die Vrijdag.
Zeer snelle afhandeling en bezorging van mijn bestelling
Beste Eric, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Super snel en goed verpakt en netjes afgehandeld
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Makkelijk onderdelen zoeken. Goed einformatie over mijn bestelling. Goed te volgen. Snelle levering
Beste Vesna, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste Andy, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Prims online winkel
Beste Theo, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snel en correct
Beste Richard, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Duidelijke site en snel geleverd
Beste Andre, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Alles bestens
Guten Tag Valerij, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Geheel naar verwachting!
Beste Oscar, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Cu siguranta voi mai comanda.Multumesc
Cel mai bun Pedra, Vă mulțumim pentru timpul și efortul acordat pentru a ne revizui. Ne bucurăm că sunteți mulțumit. Salutări calde, Echipa M2 Trading Dear Preda, Thank you for taking the time and effort to review us. We are happy that you are satisfied. kind regards, Team M2 Trading
Thuis bezorgt en afterpay , helemaal top !
Beste John, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goed en snel geleverd
Beste Iwan, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Immer wieder gerne
Beste Siegmar, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Twee banden voor mijn zoon besteld en zelf gemonteerd. fluitje van een cent voor een betaalbare prijs.
Beste Ruud, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Nog nooit problemen gehad het gaat altijd goed en snel
Beste Marcel, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snelle service en niet duur
Beste Johan, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Super geholpen bij problemen met Postnl, Zelfs €2,00 teruggestort. Binnen een paar uur opgelost.
Beste Marcel, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. Tja PostNL, wij hebben de kans gekregen om het voor u op te lossen. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Koop hier vaker echt een aanrader
Super goeie spullen past precies !
Beste Farousha, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Volgens afspraak
Beste Tarik, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Ik ben goed en vriendelijk geholpen tijdens mijn zoektocht naar de juiste uitlaat. Ook toen de gevonden uitlaat niet de juiste bleek was het geen enkel probleem om deze te retourneren.
Beste teus, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent met de oplossing. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste Koos, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
4 De Ren
Groesbeek 6562 JK