Mijn zoektocht naar onderdelen wordt zo wel heel makkelijk gemaakt. Aanbod is groot en de keuzes zijn uitgebreid. TOP
Beste Alex, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
HEEL SLECHT
Beste Frank, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Als wij een retour van u ontvangen dat behoorlijk beschadigd is en de originele verpakking tevens beschadigd is, dan is dit vrij normaal dat wij dit melden. Er is duidelijk een waardevermindering, wij hebben aangeboden het product op onze kosten naar u terug te sturen of een bedrag van € 10.00 in te houden. Daarop hebben wij nog geen antwoord ontvangen. Dat u ons hiervoor een 2 geeft en ons niet aanbeveelt, vinden wij erg jammer. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goede prijs en kwaliteit
Beste Louis, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Bestelling, levering en betaling op tijd en netjes uitgevoerd . Prima webshop
Beste Francis, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste Cees, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
supersnelle levering
Beste Pepijn, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
snelle levering en goed product
Beste Karel, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste Wim, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Alles naar wens verlopen.
Beste Peter, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Duidelijk en snel
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
De volgende dag gelijk ontvangen en dit mails goed op de hoogte gehouden
Beste Mimoun, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Super aufgebaute Internetseite ,viele bezahl Möglichkeiten, Schneller Versand.
Guten Tag Thomas, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Snel en perfect besteld en geleverd aanrader
Beste Philippe, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
De Zündapp koplampen werden snel geleverd en toen er 1 breuken in het glas bleek te hebben kreeg ik gemeende excuses en werd hij kosteloos omgeruild.
Beste Johan, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent ondanks dat er defect geleverd is. Wij hebben de kans gekregen om het voor u op te lossen. Wij zijn blij om te horen dat dit in volle tevredenheid gebeurd is. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste Wout, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goed en snel geleverd ondanks de drukte met kerst en oud en nieuw.
Beste Joost, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
wat ik nodig had was er
Beste Klaas, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Schnell und gut
Guten Tag Martin, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Op de site stond levering de volgende dag. Pas een week later heb ik het stuk ontvangen
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Jammer dar wij onterecht een onvoldoende krijgen en u ons niet aanbeveelt. Deze informatie stond er tijdens bestellen op 28.12: Voor <strong>23:00 uur</strong> besteld, <strong>donderdag 5 januari</strong> in huis! U bestelling is zelfs 1 dag eerder geleverd, op 4 januari !! Even goed lezen. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Teile passe teilweise an sonstigen ok muss jetzt nach bestellen oder teilen anpassen
Guten Tag Patrizio, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Sie haben Teile für einen China Retro Roller bestellt. Wichtig ist, welche Marke, Typ und Baujahr ihr Roller ist. Das ist bei Chinarollern immer sehr schwierig. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Ware wurde per PayPal bezahlt, mit 3 Tagen Verzögerung wegen irgendwelcher Überweisungsprobleme und der Eingang der Zahlung wurde von M2Trading bestätigt. Danach über 2 Wochen keine Reaktion. Erst nach meiner Stornierung der Ware per EMail und Aufforderung zur Erstattung des Betrages kam eine Reaktion des Lieferanten. Ich wurde aufgefordert einen Screenshot der Abbuchung zu schicken. Nach dieser Aktion kam prompt nochmals die EMail zum Zahlungeingang. Die Ware wurde mir dann nach weiteren 7 Tagen zugeschickt. Auf die Stornierung wurde nicht eingegangen. Auf weitere EMails meinerseits zur Klärung des Sachverhalts wurde bis heute nicht mehr eingegangen. Keine Rückmeldung!! Bei dieser Firma bestelle ich sicherlich nie mehr etaws.
Guten Tag, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Sie haben insgesamt 3 E-Mails gesendet, die erste am 27.12, die sofort beantwortet wurde. Auch die E-Mail vom 29.12 wurde sofort beantwortet. Leider nicht auf der E-Mail vom 4.1. Die Bestellung hätte eigentlich nicht versendet werden dürfen. Wir haben den Betrag über PayPal zurückerstattet. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Ik heb meerdere malen gecheckt of de zuigerveren zouden passen en volgens M2 zouden ze ook passen, helaas bleken ze 0.1 a 0.2 mm af te wijken waardoor ze toch niet pasten.
Beste Duncan, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. 0.1 of 0.2 mm verschil, daarvoor heb je speciaal gereedschap om dit te meten. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Het gaat ver boven mijn verwachtingen
Prima geregeld
Alles top