Beste Hans, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Bestellen zeer eenvoudig en de prijs is goed. Het leveren duurde iets langer.
Beste Jakko, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Buiten de mail die ik ontving van een onbetaalde factuur,terwijl dit niet zo was weten ze zelf ook,ben ik goed verdergeholpen.
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent ondanks dat er in eerste instantie iets fout is gegaan. Wij hebben de kans gekregen om het voor u op te lossen. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
ben zeer tevreden ,snel verzonden
Beste Willem, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snel binnen
Zeer goede leverening en zeer snel ben te vreden met de dingen die ik heb
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goed product, scherpe prijs en snelle levering!
Beste Kim, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Prima bedrijf, hebben veel en leveren snel... meestal in 3 dagen al in huis
Beste Arnold, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste Martijn, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Klantvriendelijk
Beste Robert, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snel geleverd en netjes verpakt
Beste Nol, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Makkelijke en duidelijke site. Prima snelle afhandeling van de bestelling
Beste Mark, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Makkelijk te vinden op internet, en makkelijk onderdelen te vinden en te bestellen voor elk merk scooter op hun pagina, ! En snelle levering, Prima zaak !
Snel en voor een goede prijs geleverd
duidelijke omschrijving , een goed product en een prijs die bij het product past
Beste John, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Product oké, prijs oké. Zeer tevreden
Beste Rob, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Duidelijke website Snelle levering Verpakking in een grijze vuilniszak vond ik wat minder maar verder prima
Beste Jack, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Ervaren personeel
Beste Thomas, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Mijn bestelling was de volgende dag al in huis
Beste Maarten, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
goed afgeleverd en zoals afgesproken op tijd ook.
Beste Bert, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
levering zoals afgesproken
Beste Myriam, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Makkelijke en snel te bestellen en een snelle levering.
Beste Frans, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Prijs zou misschien iets beter kunnen,,, maar ja alles is duur tegenwoordig... maar verder heb ik over M2trading niets te klagen!!!
Beste Will, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Het gewenste artikel was snel gevonden op de website. Bestellen ging gemakkelijk en de levering was snel
vriendelijke service
4 De Ren