Beste Jennifer, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Fast delivery.good quality
Dear, Thank you for taking the time and effort to review us. We are happy that you are satisfied. kind regards, Team M2 Trading
Beste Dave, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snelle levering goede service en uitstekende back up
Beste Rene, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
I ordered a package on 26.11.2022 and I still didn't get it and today is 18.12.2022. Where is my order????
Dear, Thank you for taking the time and effort to review us. You email us the 1st time on 16.12 and we have contacted PostNL. This has been reported to you immediately, it is a pity that we are making an effort and you immediately write a review. U mailt ons de 1e keer op 16.12 en wij hebben met PostNL contact opgenomen. Dit is u direct gemeld, jammer dat wij ons moeite doen en u schrijft meteen een review. kind regards, Team M2 Trading
Die Preise sind unschlagbar. Auch die Verfügbarkeit von verschiedenen Teilen ist sehr groß. Selbst die Lieferung nach Deutschland erfolgte innerhalb weniger Tage.
Guten Tag Dan, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Schnelle Lieferung, guter Service bzw. Kontakt per Telefon
Guten Tag Wolfgang, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Fijne zaak, afhalen is fijn. Iets dat je toch niet nodig hebt kan je direct daarlaten.
Beste Johnny, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste Mees, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Hier een uitlaat voor mijn aprilia mojito custom 2010 kunnen scoren een Sito plus 264 die dus ook gewoon onder een 2010 model past. Eerst even wat contact gehad over van hoe of wat maar zijn daar zeer deskundig en vlot, hij was de volgende dag ook al in huis en past prima. Top bedrijf en zeker een aanrader.
Beste Ron, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste Eric, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goed bezord en heel overgekomen.
Beste joris, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snel en goed geleverd volgens afspraak
Beste Rob, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Gewoon goed.
Beste Janette, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Artikel besteld en heb deze binnen 3dagen gekregen.
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Alles op tijd, product zoals beschreven
Beste Krzysztof, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Zeer goede service en snelle levering ik ben een zeer blije klant
Beste Mitch, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Bestelling volgende werkdag binnen
Beste Arno, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Het luchtfilter wat ik heb besteld is prima, alleen de vorige keer dat ik naar M2 trading heb gebeld werd er heel bot gedaan over een product wat niet op voorraad was!
Beste Givano, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij hebben leverbaar bij de producten staan en niet voorraad. Dat wordt telefonisch uitgelegd maar helaas vaak niet begrepen. Tevens stond er tijdens het bestellen: vandaag besteld / vrijdag geleverd. Het product is netjes op vrijdag geleverd. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Netjes op de dag ontvangen Goede kwaliteit prijsverhouding Alles netjes erbij incl montagemateriaal Duidelijk en aanbevolen
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Super geen op of aanmerkingen
Beste Menno, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
De kappen waren in gedeukt in de doos
Beste Baran, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Jammer dat u ons niets meld, zodat wij het kunnen oplossen maar liever de kappen behoud en een review plaatst. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goed overzichtelijk prima site
leuke prijzen.
Beste Gerard, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snelle bezorging goede service nog altijd
Beste Leo, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
4 De Ren
Groesbeek 6562 JK