Alles mooi op tijd geleverd. En niet goed geld terug.
Beste Theo, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
alles vlot verlopen na een paar problemen over de betaling.maar alles fijn opgelost en alles ontvangen .
Beste Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent ondanks dat er war problemen waren. Gelukkig hebben wij dit na melding van uw kant goed en snel kunnen oplossen met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
leveren weliswaar niet binnen een dag, wel binnen zelfde week
Beste Marino, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Sehr Gute und schnelle Lieferung
Guten Tag Detlef, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
De pakketjes krijg ik altijd netjes verpakt en keurig op tijd aangeleverd.
Beste Ulrich, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
snel
Beste Mustapha, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Bestelling netjes verpakt en geleverd zoals op de site beschreven staat
Beste Patrick, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Top ga zo door
Beste Tonino, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Op internet accu besteld bij jullie dag later al geleverd Top. Gr Andy
Beste Andy, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Kon alles zo vinden
Beste Wesley, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Niet wat ik verwacht heb Ik dacht dat gloeilamp houder ook bij Maar wil graag die gloeilamp houder ook hebben Hoe kan ik die bestellen?
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. Schrijf ons aub een email. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Het scooter alarm is goed ontvangen, alleen had ik toch wel verwacht dat er een leesbaar en Nederlandse beschrijving bij zou zitten, maar helaas zo klein dat je het met een loep nog niet kan lezen, en ook nog in het Frans. Dus zeer slecht. Dus een leesbaar en Nederlandse omschrijving bijvoegen dat is meer attent, dan alleen maar verkopen.
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Een montagehandleiding wordt door de fabrikant bijgevoegd, jammer dat bij de uwe deze in het Frans was. Er staat altijd een aansluitschema op, aan hand daarvan is het ook aan te sluiten. Jammer dat u ons dit niet via de email gemeld heeft, dan kunnen wij sneller reageren naar de fabrikant toe. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
alles op tijd geleverd en goedkoop
Beste Eddy, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Alles is netjes geleverd , netjes verpakt en niks beschadigd maar de levertijd mag aan gewerkt worden
Beste Jordy, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Die Ware ist günstig und trotz Lieferung aus den Niederlanden relativ schnell da. Beim Bestellen blieben seltsammer Weise die Artikel weiterhin im Warenkorb. Aber nach kurzer telefonischer Nachfrage beim freundlichen Service war das schnell geklärt. M2 liefert in D-land mit Hermes. Das hat auch super geklappt!
Guten Tag Manuel, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
İch habe eine neue Ständer bestellt. Aber es kam ein ausprobierter Ständer. Die Schrauben waren zerkratzt der Ständer hatte Kratzer und da wo die Schrauben kommt Rost Ansatz. Verpackung war auch schlecht.
Guten Tag, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Es ist sehr schade, dass Sie die Lösung nicht erwähnen. Sie hätten die Standard kostenlos Zurücksenden können oder einen Rabatt von 15,00 € erhalten können. Sie haben den Rabatt genommen. Wenn, dann auch alles schreiben und ehrlich sein Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Donderdag besteld vrijdag in huis. Top service
Beste Rico, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste Jelte, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Nette overzichtelijk website duidelijk accu besteld en andere dag geleverd dikke prima
Het bestelde is prima. De verzendverpakking is ronduit slecht, en ook een overzichtelijk regelment voor retourzendingen is er niet. Ook is de levertijd puur ge***, want het kwam 3 dagen later als gezegd, terwijl het volgens internet voorradig was. En nee het ligt niet aan postnl, want ik kreeg 2 dagen na beloofde leveringsdatum pas bericht dat ze mijn bestelling verzonden hebben. Verder was het prima.
Beste Jens, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Jammer en spijtig dat uw bestelling te laat geleverd is, soms gaat er iets mis. Wij hebben geen voorraad bij de producten staan, wel leverbaar. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goed snel geleverd
Duidelijke website. Snelle levering. Niet duur in vergelijking met andere webwinkels
Beste Wouter, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
uitstekende service
Beste Paul, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
de site mag af en toe wat duidelijker zijn met de onderdelen .maar verder altijd goede leveringen gehad .
Beste Jeroen, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading