Prima service,met goede spullen.
Beste John, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Alles keurig verpakt en alles past dus geen klagen van mijn kant bestel vaker nooit geen klachten gehad bij jullie
Beste Jelle, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent met alle bestellingen. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste Ruud, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Zo hoort het.
Beste Ad, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Helaas een kap gekregen met een gat erin, verkeerd gietsel leek het. Één mailtje en mocht hem gelijk zonder problemen terug sturen en met een week had ik weer een nieuwe. Top service en snelle reactie
Beste Jaco, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent ondanks dat er in eerste instantie iets fout is gegaan. Tevens hebben wij de kans gekregen om het voor u op te lossen. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Super product zoals omschreven n snelle levertijd!
Beste Edric, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Voor het geld van het product had het sneller geleverd kunnen worden.
Beste Rilana, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. Wij trachten altijd alles zo snel mogelijk en goed te versturen. U heeft gekozen voor levering op 01.07, het is zelfs al op 29.06 geleverd. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Bestellen liep makkelijk. Duidelijke website. Goede info over de verwerking van de bestelling. Klantenservice prima bereikbaar. Postnl was de mindere factor. Maar dat ligt niet aan M2, andere zaken hebben daar ook last mee
Beste Jody, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Everything was ok
Beste Patrik, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
De spullen die ik moest hebben voor mijn scooter hebben ze tot nu toe altijd op voorraad gehad en voor een schappelijke prijs. Een aanrader voor de doe het zelver. Geen negatieve opmerkingen
Beste Jeffrey, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snelle service product goed!.
Beste Gelani, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Duidelijke site Prima product ook prijstechnisch en zoals beloofd de volgende dag geleverd
Beste Gijs, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Supersnelle levering
Lekker snel geleverd.
Beste Keven, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
snel
Beste Nick, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Alles volgens Zo het hoort
Beste Siebe, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snel geleverd en zoals omschreven. Prima service.
Beste René, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Bestellung ging reibungslos. Ware wurde schnell geliefert. Top Service
Guten Tag Florian, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Prima en duidelijke website en vlotte levering.
Snelle verzending netjes verpakt een echte aanrader om hier te bestellen
Beste Andries, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste Johnny, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
direct binnen 1 dag binnen behalve als je o[p zaterdag besteld
Beste Dennis, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
top
Beste Dirk, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Zeer correcte afhandeling en supersnelle levering. Beslist een aanrader.
Beste Frans, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading