Alles was in orde, maar mogelijk kan de leveringssnelheid iets beter.
Beste Fred, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. Besteld op 22.06 en op 23.06 om 13 uur geleverd zoals door u tijdens bestellen, doorgegeven. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goeie site ook
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Seit 18.6.22 warte ich auf meine Bestellung, laut Hermes ist es Elektonisch angekündigt, und seit dem ist nix passiert! Ganz schlechter Service… schade! Nie wieder! Mit freundlichen Grüßen Alexander Leonhardt
Guten Tag Alexander, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Bei Ihrer Lieferung ist alles schief gelaufen, was schief gehen könnte. Hermes hat hier total versagt. Wenn ich mir das T&T anschaue, unglaublich. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Goede en snelle levering.top gedaan.
Beste Henk, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Duidelijke website. Geen gedoe om tot een bestelling te komen. Technisch goed en prijs is prima. Duidelijk traject van verzending.
Beste Gerard, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Product was zoals op de webpage. Ook de levering was zeer snel.
Beste Ed, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
The website was easy to use. Found a part that was hard to get. Very fast international shipping.
Dear Peter, Thank you for taking the time and effort to review us. We are happy that you are satisfied. kind regards, Team M2 Trading
Helaas niet de volgende dag geleverd, na zelf bellen één dag later geleverd.
Beste Leen, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. Tijdens het bestellen stond er de informatie: vandaag (22.06) voor 15 uur besteld vrijdag ( 24.06) geleverd. Het is inderdaad pas op zaterdag 25.06 geleverd, spijtig. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
100% in orde
remblokken voor kymco 12" bestreld en krijg voor 10"
Beste Henk, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. U heeft de remblokken ontvangen die u besteld heeft. Jammer dat u dit niet gemeld heeft en bij uw overige bestellingen geen reactie hebben ontvangen. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Alles naar wens prima
Beste Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Mijn 1e ervaring: uitlaat die niet paste op mijn scooter. Ik werd toen zeer slecht geholpen. Nu mijn 2e ervaring: onderdelen voor mijn scooter besteld. De meeste passen niet. Maar mocht het toch retour zenden.
Beste rene, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij hebben email contact gehad en daar is u duidelijk gezegd dat u de verkeerde onderdelen besteld heeft. Bij de bestelde onderdelen stond niet vermeld dat zij geschikt waren voor uw scooter. Daarin hebben wij ook vermeld: als u niet zeker bent of de producten juist zijn voor de scooter stuur ons een email. Tevens zie ik meer bestellingen dan 2, hier zie ik geen op- of aanmerkingen met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Prima spullen , snel geleverd , wat wil je nog meer .
Beste Michael, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Ze hadden een band niet op voorraad dus ik had gevraagt of ze dan een anderen konden sturen want ik had met spoed een band nodig en het was dus geen enkel probleem echt super
Mijn bestellingen zijn altijd netjes ingepakt en worden snel geleverd!De prijzen zijn zeer ok,en ook de onderdelen zijn top!Dus zeker een echte aanrader om hier je bestelling te doen!Mvg Ronny
Gewoon netjes en goed bezorgd
Goed en snel afgehandeld en geleverd ben tevreden.
mooie aankoop netjes op tijd en fijn verpakt
Mooi product voor een goede prijs. Daarnaast goed geïnformeerd over het product per mail omdat de info op de site niet compleet was voor mijn doel aangezien ik het anders wou gebruiken dan de normale bedoeling:)
Groot bereik van onderdelen. En een snelle levering.
Voorraad op de site klopt niet en daar kom je dan zelf achter doordat je een mail stuurt waar het blijft Vervolgens wordt het geldt terug gestort maar dat is niet 123 geregeld. Heb hiervoor altijd wel prettig besteld ,maar de service gaat iets achteruit
Duidelijke site en goede service
Goed en snel tegen prima prijs!
Vollends zufrieden,empfehlenswert
Snelle bezorging