Good jog
Snelle bezorging.
Mijn windscherm van Sym Tonik , was niet voorradig moest besteld worden. Duidelijk aangegeven. En netjes bezorgd. M.V.G. Mark Marks
Snel en correcte levering
War auf der Suche nach Ersatzteilen für meinen Roller hab hier einen Bremshebel mit Hydraulikeinheit gefunden und dann den Rest zur Roller Inspektion mit raus gesucht war günstig und gute Qualität.
Mijn bestelde artikelen waren snel binnen.
Op u website staat dat u zaterdags niet open bent. Echter als je de mail krijgt om je bestelling op te halen staat er duidelijk op dat op zaterdag open is van 10-17h. Ik stond er dus zaterdag ochtend voor een gesloten deur. Een vriendelijke man van het bedrijf ervoor(ook van zelfde eigenaar) zei dat ze dicht waren. Gisteren bij afhalen vertelde ik dit aan de balie medewerker, die vrolijk meedeelde dat dit al langer bekend is. Dan vind ik het een nog grotere schande dat er niets aan gedaan wordt en klanten steeds weer voor een gesloten deur staan
Beste, Sinds 2019 heeft u nog nooit een review geplaatst n.a.v. een bestelling en nu gaat er iets niet goed en kan de moeite wel worden genomen... * U zou dit gedrag ook niet bij uw eigen bedrijf willen zien! Mvg, Team M2trading
Ik had een bestelling gedaan vervolgens komt een verkeerd producten in mijn bestelling ze komen hun lever tijd niet klaar en de bel klantenservice is ongeïnteresseerd
Beste, U stuurt een e-mail en belt hierna op. Mijn collega geeft aan om de reactie op de e-mail af te wachten. Onze excuses dat in uw beleving er niet tijdig is gereageerd (binnen 10min). Mvg, Team M2trading
recommended awesome service
Zeer goed produkt. Genoeg ruimte om mijn spullen op te bergen.
Cvg
Beste, het is niet bekend waar deze review vandaan komt en waar dit cijfer op is gebaseerd. Mvg, Team M2trading
Zoals mijn collega u al informeerde is dit product helaas vertraagd. Toen u bestelde werd een levertijd van 15 april gegeven. Helaas kunnen wij die dus niet halen. Volgens de laatste update van onze leverancier moet dit product volgende week bij ons binnenkomen. En de volgende dag werd hey geleverd, blijkbaar weten ze niet goed waar hun product zich verblijft.
Beste, Jammer genoeg geen context alleen deze kopie van communicatie: Denk dat je Absolut niet weet waarover je praat en niet weet wat jullie liggen hebben, heb het onderdeel eergisteren ontvangen, vreemd, vind je ook niet? onze uitleg klopte en als dit onduidelijk is leggen wij het u graag nog een keer uit! Mvg, Team M2trading
HET WAS GEWOON GOED
Artikel op de website wel op voorraad maar toch niet leverbaar. Geen contact met mij opgenomen en daardoor ook niet de andere artikelen van de bestelling geleverd. Levering overige artikelen daardoor een week vertraagd
Beste, ''Artikel op de website wel op voorraad maar toch niet leverbaar.'' Wij hanteren de term leverbaar en dit is niet hetzelfde als voorraad. Mochten er nog vragen zijn leggen wij dit graag aan u uit! Wat wel erg jammer dat is bij alle bestellingen welke wel goed zijn gegaan er sinds 2016 nog nooit een positieve review is geplaatst maar er wel als er iets niet goed is gegaan. In ieder geval; Onze excuses voor de vertraging! Mvg, Team M2trading
Perfect daar hoef niks aan toe te voegen
Ik had een windscherm besteld voor de kymco people s bromscooter. Ik kreeg het scherm zonder ook maar iets van een handleiding dus heb het zelf moeten uitvogelen met wat hulp van het internet. Ook pastten de stangetjes waarop het scherm bevestigd moet worden niet zoals het werd getoond op het filmpje wat ik op het internet had gevonden. Ik heb dit zelf met 2 extra plaatjes opgelost, maar moest daarbij wel aan beide kanten van het stuur een stukje polyester van de scooter wegzagen.
Beste, Dit is niet bij ons gemeld. Dit filmpje stond bij een andere webshop... Het scherm is ook voor een bepaalde scooter en hiervoor hoeft er nooit gezaagd te worden. Wat hier is gebeurd is dan ook de grote vraag. Mvg, Team M2trading
Buitenband besteld. Deze werd de volgende dag geleverd. Heel goed
Goed gedaan
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Kan u weer rijden! Mvg, Team M2trading
Super bestens gelaufen wie immer
Beste, Vielen Dank dass Sie sich die Zeit genommen haben uns zu bewerten! MFG, Team M2trading
Altijd goede service
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Goede prijs en kwaliteit, en snel geleverd
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Nuis uw scooter weer veilig genoeg om de weg op te gaan! Mvg, Team M2trading
Onderdelen besteld voor mijn scooter,snel bezorgd en goede onderdelen geleverd
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Gesprek gehad over welk type accu was goed Zeer snelle levering en een goede accu het trouwens de 2 accu al die ik gekocht heb beide perfect
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Ik verwachtte alles spik splinter nieuw helaas paar krasjes aangetroffen
Beste, Dit had u het beste bij ons kunnen melden. Wij weten van niets. Mvg, Team M2trading