Vandaag bestellen en de volgende morgen al in je bezit, hoe mooi wil je het hebben. Bovendien op de juiste vermelde tijd in huis.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Top service. Zal in de toekomst zeker meer gebruikt maken.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Kan u weer veilig de weg op :) Mvg, Team M2trading
Optijd binnen en vriendelijke klantenservice
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Veel plezier met de montage! Mvg, Team M2trading
Alles was netjes op tijd.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Kan u weer gas geven ;) Mvg, Team M2trading
Product was verder goed en past op mijn Sym Fiddle 2, enige nadeel er zit geen handleiding bij uiteindelijk wel klaar gekregen met een filmpje van internet op een andere site maar goed met handleiding was dit waarschijnlijk veel sneller gegaan.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Dit is op zich vrij goed te doen en indien gewenst kunnen wij u ondersteunen op afstand! Mvg, Team M2trading
Mijn bestelling werd zoals op de site aangegeven inderdaad daags na mijn bestelling dus snel, correct en keurig verpakt geleverd, deze onderneming is een aanrader om te kopen
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! U kan weer met vertrouwen de weg op! Mvg, Team M2trading
De bestelde artikelen. Waren keurig op tijd en goed verpakt. Echter vind ik het jammer. Dat er bij de kabels ( rem gas koppeling) Geen lengte bij staat. Ik had kabels besteld. Maar bleken te kort. Dus moest ik weer omruilen.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Wij geven uw tip door om de verwarring in de toekomst te kunnen voorkomen! Mvg, Team M2trading
Nach einem kleinen Problem wurde mir schnell und unkompliziert Hilfe angeboten. Das fand ich toll. Sehr gut Kommunikation. Danke dafür.
Beste, Vielen Dank dass Sie sich die Zeit genommen haben uns zu bewerten! Viel Spaß mit dem Produkt auf Ihrem schönen GTS! Mvg, Team M2trading
Ik heb ze gebeld over wat ik moest hebben. En ben goed geholpen. Bij mijn weten, weten ze waar ze het over hebben.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! en nu lekker rijden :) Mvg, Team M2trading
Vlotte bezorging
Moi
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Ziet uw scooter er weer super uit! Mvg, Team M2trading
Ik had de verkeerde standaard besteld, omdat dit niet duidelijk stond aangegeven. Ze boden geen oplossing aan
Beste, Dit staat juist heel duidelijk aangegeven: Titel: Middenstandaard set Piaggio Zip 4T Vespa LX / S / ET4 4Takt Geschikt voor: Piaggio Zip 2000 4T Vespa ET4 50 Vespa LX 50 4T Vespa S 50 4T 2V 2010-2011 Vespa S 50 4T 4V 2008-201 Hier had u op kunnen klikken of drukken of de titel lezen. Uw enige bericht: Ik heb de standaard gemonteerd, alleen past deze niet? Hij klapt tegen de uitlaat aan.. Ik heb een Vespa sprint 50cc, dus op jullie website staat dat die daarop past? Onze reactie waar nooit op is gereageerd: Deze is niet voor een Sprint bedoelt: https://www.m2trading.com/nl/webshop/frame/standaards-en-delen/middenstandaard-set-piaggio-zip-4t-vespa-lx-s-et4-4takt Geschikt voor Piaggio Zip 2000 4T Vespa ET4 50 Vespa LX 50 4T Vespa S 50 4T 2V 2010-2011 Vespa S 50 4T 4V 2008-2011 Mvg, Team M2trading
Kam alles heile an
Beste, Vielen Dank dass Sie sich die Zeit genommen haben uns zu bewerten! Viel spaß mit dem neuen look mit deines scooter! Mvg, Team M2trading
En elke keer jouwe pakket is verzonden en tot nu toe nog niet gekomen,
Beste, Deze is ook op tijd verzonden. Kijk zeker eens naar de toevoeging achter het huisnummer welke de koper heeft ingevoerd... De toevoeging welke bij het ingevoerde huisnummer staat is: uitg. Mvg, Team M2trading
Veel onderdelen, prima prijs en een snelle levering
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Kan u de scooter weer met vertrouwen parkeren :) Mvg, Team M2trading
ontsteking besteld deed het even goed daarna slecht vonken. retour gestuurd. wat ik toen voor vragen kreeg niet normaal heeft erg lang geduurd bosch ontsteking besteld probleem opgelost goedkoop duurkoop en ergenis
Beste, Wij hebben u de nodige tips gegeven wat er kan spelen wat montage met dit als uw enige reactie: ''Mooi dat je vragen hebt, wij maken klassieker brommers, we lopen al een poosje mee.'' Vervolgens krijgen wij het product terug met exact dezelfde vragen welk wij u hebben gesteld waar een negatieve en bijna denigrerende reactie op kwam.. Mvg, Team M2trading
The order was good, they have a lot of options. The only problem is that I waited for the order for 3 weeks.
Dear, This is correct! We are sorry for the situation! Beside this we wish you a pleasant mounting and fun with the new look! Best regards, Team M2trading
Duidelijke site snelle levering zeer goed
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Zit u weer droog! Mvg, Team M2trading
Snelle levering.
Perfect service en sneller
goed en snel geregeld.
Gerne wieder
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Kannst du wieder blinzeln! Mvg, Team M2trading
Levering was zoals afgesproken en de kwaliteit is in orde !
Goede snelle service