Top geregeld

Gewoon keurig

Snel bestellen goede prijzen alles snel geleverd gewoon zoals het werd aangegeven op de website. ga zo door

Toppie

Xxx

Goede service, betaalbaar en snel thuis bezorgd

Duidelijke website .Betaalbare prijzen en snel geleverd.

heb nooit een bestelbevestiging gehad

ik heb een kappenset voor een zip bestelt en nooit een bestelbevesteging gehad en dus ook geen track en trace code

Altijd een prima product met garantie

Bij M2 Trading altijd super service

Gisteren besteld vandaag in huis supper

Snel bezorgd goede service

Levering problemen

Ik heb al een paar x mee gemaakt dat er iets niet is in een zending .Alleen ik betreur het wel als ik naar 4 weken er om vraag iets er niet meer is en dat jullie zeggen ja sorry we zijn vergeten door te geven aan u .Dit is namelijk niet de eerste keer vind dat jullie hier naar jullie klanten beter op tijd kunnen informeren Inplaats dat ze uiteindelijk zelf contact opnemen na lange wachten .dat iets niet te leveren meer is begrijp ik maar dan wel graag informatie terug zodat de mensen ergen anders kunnen bestellen die wel hebben .En de rest dan uit leveren wat ik wel besteld heb .want uiteindelijk wil ik ook me bromer kunnen repareren en nu zijn de kosten altijd voor de klant want als het er niet is en de rest wel dan kan de klant wachten tot het artikel er en soms duurt dat weken hoop dat jullie van artikel op de site wat niet meer te leveren is er afhalen of datum er bij zet van hoelang kan duren dan weet de klant überhaupt of die er op wil wachten wel of niet .jullie site ziet er netjes uit en als iet op voorraad is dan super snel binnen ook geld terug als iets niet geleverd is daar zeker een dikke 9 voor Mvg Fred

Onderdelen werden geleverd zpals vermeld en binnen een dag tijd

Heel tevreden

Op voorraad, snel geleverd

duidelijke omschrijving bij de onderdelen

Ga zo door

Super Schnell

Sehr Schnell geliefert. Nur 2 Zage aus den Niederlanden. Produkt unschlagbar zu diesem Preis.

deze x zeer matig

Beste, eerst worden spullen niet op de gezegde dag geleverd,en toen koppelingen de dag erna geleverd werden.zaten er in de vario geen gaatjes getapt waardoor ik deze nog niet kon gebruiken.koste mij 2 dagen ander vervoer regelen. Anders was het altijd top geregeld als ik spullen bestelde bij jullie. Mvg C.J. Westerman.

Bestel nitro accu krijg een andere merk

Bestel een accu van het merk nitro en krijg een andere merk toegestuurd (lp merk) zonder vooraf dat dit verteld wordt, zeer slecht

Snelle en juiste levering

Goed bedruijf

Goede en snelle bezorging

Snel bezorgd ,alleen jammer dat de maten niet helemaal kloppen qua lengte is 38,5 mm en volgens beschrijving zou hij 39 mm lang moeten zijn

Jullie gebeld voor accu kreeg goed advies en accu werkt prima volgende accu of andere artikelen voor de scooter is bij jullie top

Goed. Snelle levering

Na wat zoekwerk kwam ik bij jullie op de site Prijzen zijn goed..

Prima !

Er miste alleen 1 pakking, deze hebben ze na een telefoontje zonder problemen gelijk opgestuurd!

Snel

Snelle levering. Bestelde een ytx7a-bs 12v 7Ahm (volgens de afbeelding) Kreeg een ytx7a-bs Gel 12 6Ahm. :). Wat mij betreft ook goed. What's in a name.

Ben erg te vreden

Zeer snel geleverd

Contact gaat snel

Zeer hped

De medewerkers komen snel aan de telefoon, als je informatie nodig hebt.

4 De Ren

Groesbeek 6562 JK