Snel en goed geleverd

Ik ben tevreden over de geleverde kwaliteit en snelheid van leveren.

snel

super snel en goede koop.

Netjes, verzorgd en snel

Na het bestellen is het netjes verpakt snel in huis

Voor de zoveelste keer top

alles klopt .veel bestellingen gedaan. toppie

Retour

Bestelling geplaatst. Deze was snel binnen!! Helaas was het product niet compleet zoals zou moeten. Contact gezocht en zonder problemen kreeg ik de optie geld terug of nieuw product. Ik koos voor het eerste daar heb ik ook eem bevestigings mail van nu nog wachten dst het daadwerkelijk terug gestort word. Ik voorzie geen problemen. Uitstekend tewoord gestaan . Probleem keurig opgelost. In de toekomst zou ik hier met een gerust hart kunnen bestellen.

Super verpackt, absolut faire Preise *****

Die Lieferzeit betrug nach Deutschland knapp eine Woche, das Paket war gut verpackt und Ware super Qualität. Die nächste Bestellung ist schon in Planung.

Snelle levering,goedkoper product geleverd

Bestelde een gel accu maar kreeg een sla accu opgestuurd

Prima en snelle sevice

snelle levering, goede prijs !

snelle levering, goede prijs !

goed bereikbaar , breed assortiment

bestelling snel gereed ,

Satisfactory

Wel goed

Heb het product wel teruggestuurd, maar heeft niks met de service te maken. Nu mijn geld nog terug

Goede service, en het artikel voldoet aan de specificaties, het was een goede ervaring

Ersatzteile

Besten Dank für die gute Qualität.

Excellent value. Received as promised

No issues or problems at all. Happy to recommend and happy to do business with again Many thanks from here in England.

Very quick service. Respect

Good experience not doubt

keurig verwerkt

Fijne en duidelijke website. Bestelling snel en keurig bezorgt

Excellent delivery will buy again

My experience with this company has been very good unfortunately the item I ordered chrome protector bars are tarnish on the top rail which is highly visible I am hoping that it will polish out but other than that very pleased

zeer positief

Snel gevonden wat ik zicht, werd per direct verzonden en de volgende dag bezorgd tijdens de drukke tijd rondom kerst.

Zo gezegd zo gedaan voor 5 uur bestellen morgen in huis was ook zo top

supersnelle levering en goed product

Accu voor de scooter besteld, werkt prima. 's middags besteld volgende ochtend geleverd.

Het wordt snel geleverd en netjes ingepakt.

Soepel en vlot geleverd.

Snelle levering en prima service

Snelle levering, prima service en goede communicatie

4 De Ren

Groesbeek 6562 JK