zeer goed

Correcte levering

Volgens afspraak netjes afgeleverd en goed product

Product kwaliteit valt iets tegen

Kappen set voor Piaggio ZIP waren lastig netjes the monteren. Stuurkap onmogelijk netjes te krijgen. Verder wel goede ervaring met de webshop en leveren van de goederen. TIP! M2 Trading het zou particuliere als mij helpen als jullie iets van een handleiding meesturen met montage instructies en tips als ook welk schroefje / boutje waar gebruikt wordt. De youtube video's doen dit mijns inziens niet voldoende.

Bestelling geplaatst, volgende dag keurig verpakt geleverd

Was netjes verpakt en mooi op tijd.

Met dank

Niet best

Ik had een cdi besteld die op de foto van ducati leek. Toen ik hem binnen kreeg was het echter een cdi van www.begrenzer.nl. Ik heb dus een cdi gekregen van een ander merk dan op de foto

Snelle levering enkel verkeerde onderdelen

goede service

Snelle levering, netjes verpakt.

Correct

mooie originele knipperlichten

Aanrader

Snelle levering, prima product. Vlotte communicatie met winkel. Had enkel problemen met de betaling. Ging niet met Mastercard. Betaling uitgevoerd met bankcontact.

Schnelle Lieferung, gute Ware zu guten Preisen

Die Abwicklung ist einfach, unkompliziert und zuverlässig. Zwar dauert die Lieferung etwas länger nach Deutschland als angegeben, ist aber kein Problem. Die Ware ist qualitativ sehr gut und günstig. Bestelle immer wieder gerne …

Perfect!

Snelle levering en scherpste prijs wat ik kon vinden op internet

Snel en prima

2 producten besteld, op afgesproken dag besteld. Verder ook goed geïnformeerd over het proces. 1 van de producten viel wel tegen, "winter" motor handschoenen doe niet veel tegen de kou doen helaas. Het andere product is helemaal naar wens.

Pakket kwam te laat omdat ze een artikel niet hadden maar heb een flesje e10 reiniger gekregen omdat het langer duurde…. Uitstekende klantenservice top

Prijs kwaliteit goed

Vriendelijke bediening aan afhaalbalie

Goede kwaliteit van produkten en mogelijkheid om af te halen en vriendelijke bediening

Vlotte bestelling

Bestelling was een dag later dan aangegeven maar dat word ook vermeld vanwege de drukte en voor de rest ging het allemaal vlot, alles aangekomen zoals je verwacht.

top geregeld

Alles goed en vrij snel geleverd, 1 minpuntje t.w. had wat bijbesteld en dat was niet in een keer meegegaan dus daar nog verzendkosten voor betaald terwijl ik daar een mail aan had gespandeerd kreeg daar echter geen reactie op.

Top kwaliteit zeer tevreden ruim op tijd geleverd werkte na behoren

Netjes geholpen

Vlotte levering g

Snelle levering en product is ook perfect!

Snelle levering, armoedig aangeleverd

Levering js snel hoor, niets van te zeggen! Maar om nieuwe producten nou af te leveren in een Komo vuilniszak met een tape’je eromheen…. Dan had wel iets netter gemogen.

Sne geleverd

Niet alles is goedkoop,dus moet je soms kijken wat de moeite waard is. Ik ben dus hier uit gekomen.

4 De Ren

Groesbeek 6562 JK