Zending kwam goed ingepakt aan 1 onderdeel verkeerd besteld, geen probleem met omruilen, werd zelfs nog even gebeld omtrent het retourprotocol
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Ik heb een onderdeel verkeerd besteld en het werd mij netjes uitgelegd hoe ik dat weer kon retourneren.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Op de website stond dat het onderdeel voorradig was maar kwam later erachter dat het niet zo was en heb 1,5 maand moeten wachten op mijn onderdeel
Beste, Dit klopt inderdaad! Erg vreemd en ongewenst! Onze excuses voor de ontstane situatie! Mvg, Team M2trading
Snelle levering en keurig verpakt.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Afspraak is nagekomen, bij vragen vanaf mijn kant, kun je ze ook bellen en word je te woord gestaan, dat is best heel prettig.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Uw FS1 zal er weer up to date zijn :) Mvg, Team M2trading
Doe ik weer es een bestelling gaat het fout bij de levering van de datum door eigen schuld dus dat is het niet. De leverdatum is gewoon niet goed gekomen en ze zouden het wel druk hebben maar wanneer wel het opgestuurd kon worden was ook niet helemaal duidelijk en vervolgen komt het product toch aan op de vooraf beloofde tijdstip dan is het product lichtelijk beschadigd. Het zou wel de verkeerde periode zijn maar ik kan ik kan dan geen 4 of 5 sterren geven. Prijs kwaliteit is zeer goed? Weet ik nog niet.uotlaat moet er nog op maar m2 trading heeft altijd goede prijs kwaliteit verhouding dus daarom 4 volle sterren
geleverd
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Spijtig genoeg hebben wij vanzelfsprekend geen invloed op de bezorgtijden van de vervoerder. Als dit voor u zo belangrijk zou zijn geweest, had dan een bepaald dagdeel geselecteerd waar u zich in had kunnen vinden. Mvg, Team M2trading
Guter Austausch mit dem service Mitarbeiter per Mail
Guten Tag, Vielen Dank dass Sie sich die Zeit genommen haben uns zu bewerten! Mit freundlichen Grüßen, Team M2trading
Niets op aan te merken. Alles verliep zoals verwacht
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Kan u warm en droog rijden! Mvg, Team M2trading
Is goed voor een eventuele nieuwe bestelling.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Is de scooter weer rijklaar. Mvg, Team M2trading
Snelle en correcte levering
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Goede hulp gekregen bij het uitzoeken van het juiste product. Snelle levering.
Goeie
Alles dik in orde.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Kan er weer worden gereden! Mvg, Team M2trading
Helemaal top vlotte levering product zoals omschreven
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Kan u weer met terug van weggeweest Spartamet rijden :) Mvg, Team M2trading
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Kan u weer rijden :) Mvg, Team M2trading
Prima geregeld
Ik had een verkeerd mandje bestelt, deze werd netjes geannuleerd en meteen mijn betaling terug gestort, zodat ik dr juiste kon bestellen. En de juiste mand werd ook snel bezorgd. Echt super
Een paar dagen geleden heb ik per abuis, de verkeerde chrome voorvork bussen besteld en betaald. I.p.v. kreidler heb ik zubdapp. De zelfde dag gebeld om de bestelling te annuleren. Het bedrag is de zelfde dag terug gestort en de volgende dag de juiste onderdelen ontvangen. M2trading is een eerlijk bedrijf in hun bedrijfsvoering en de getoonde onderdelen in de advertentie zijn van een hoge kwaliteit.
Zeer positief een aanrader
Verkeerd artikel naar mij gestuurd,en retour kosten,moet ik zelf betalen! Belachelijk.
Beste, Er is een verkeerd artikel besteld, dat is iets anders. U bestelde zelf een voorspatbord voor het oude model Aerox alwaar u het nieuwe 2014 model heeft. We hebben ons best gedaan om dit goed goed mogelijk uit te leggen. Mvg, Team M2trading
Geleverd wat ik had besteld. Kan het aanbevelen
Op tijd geleverd.
Goed product
heeft normale prijzen goed materiaal aardige klanntenservice bij verkeerd besteld zelfs verzendkosten terug een top berdfijf