Snel, en goed geleverd

Service is goed op een paar domme opmerkingen na helaas

Verschil tussen chroom en zilver, tussen kort en lang is schijnbaar moeilijk, en zeker met de opmerking er staan geen maten op de site. Jammer helaas.

Niet de goedkoopste, maar wel snelle levering.

Bestelling werd, ook in de drukke feestmaand, binnen 3 dagen bezorgd.

Super bedrijf goede artikelen

Geweldige bedrijf

Zeer snel geleverd

Had een lampje besteld voor de scooter en kreeg de dag erna meteen een melding dat het al onderweg was. Twee dagen later werd het bezorgd, super snel en netjes verpakt. Ben helemaal tevreden

Duidelijke site, goede prijzen en originele onderdelen

Not realy ok and fair

As company ok no problem they shipped fast but deal with their partners in Germany as for shipping very very bad i wouldn't recomand to anybody,4 days they delay deliver and i called Hermess post they say package is stands in depo and some day it will be delivered they don't know exactly as Hermess agents says when you call them,so so bad i don't know what to say plus on page it was written 3 days delivery and till this 8 day from ordering package still isn't delivered

Eerlijk en correct

Bestelling gedaan, mooi ontvangen. Geopend, alles erin behalve 1 setje te weinig. Heb onmiddellijk contact opgenomen, vriendelijk onthaald en heb gevalletje uitgelegd en vandaag, een dagje later reeds ontbrekend setje aan de deur geleverd. Geweldig toch? Top bedrijf!!!!

Snel en duidelijk

Gekozen wat ik wil, snel duidelijk.. snelle levering.. en niet duur.. dankjewel

Supersnel geleverd!

Prima ervaring met dit bedrijf!

altijd correct en vriendelijk behandeld.

is er iets niet in orde, geen geleuter wordt direct in behandeling genomen. assortiment zou wat meer uitgebreid kunnen worden en dan heb ik het wat mij betreft over zundapp onderdelen.

Alles mooi op tijden nooit geen of verkeerde spullen.

Alles paste op tijd geleverd

consegna avvenuta con molti giorni di ritardo

buona

• Ci consiglieresti? Si

Verzenden duurde wat langer dan beloofd, maar verder ben ik zeer content met de spullen.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering. Prijs is ook best goed

Heb ik nog niet

Maar heb wel mijn buurman aan gerenommeerd hij is al bezig met jullie groet Gerrit winkelman

prima Bedrijf!

Had een windscherm besteld, maar was niet geheel wat ik in gedachten had . Was geen probleem kon gewoon terug sturen en mijn geld was enkele dagen weer terug gestort ! Dus een prima bedrijf .

Ben een tevreden klant

Vriendelijke bediening, en past er iets niet kan ik het onderdeel terug brengen/sturen. En dat is bij Chinese scooters wel makkelijk.

Tevreden

Snelle afhandeling en levering.

Overzichtelijke site. Snelle afhandeling Snelle levering.

Snelle verzending

De spanningsregelaar voor mijn Sym scooter werd vrj vlug Verzonden.

klasse

Had goede ervaring met het bedrijf. Had verkeerde maatvoering opgegeven, was toevallig in de buurt en kon zonder problemen product ruilen. Zeer vriendelijk.

4 De Ren

Groesbeek 6562 JK