Mijn ervaring was prima.

Goed geregeld. Snel geleverd

Goed en klantvriendelijk

Product snel en goed geleverd alleen stuk kleiner als origineel terwijl het nieuwe ook een originele zou zijn??!

Goede en snelle levering!

Mijn uitlaat was de volgende middag al in huis! En mijn scooter rijd nu weer helemaal top!

Quick and easy!

Super service.

Goede prijs/kwaliteit, goed verpakt en vlugge verzending

Op zoek naar een nieuwe Gel accu voor mijn Peugeot Tweet. Makkelijke site en snel besteld. Top!

vlotte afhandeling

Zeer positief

Raad iedereen aan

Snelle service en goed overzicht op online pagina

Levering was snel en het product was correct en goedkoop

Het bestelde product was goedkoper dan andere webshops en de levering was ook nog eens zeer snel!

Alles correct verlopen.

Zoals vorige bestelling ok.

ondanks backorder snel geregeld

top

heel goed

mooie goede site en staan je goed te woord

Goede service en snel

Niks op aan te merken

Ik heb mijn bestelling gedaan op donderdag en de verwachte lever datum was zaterdag en op lag mijn pakketje netjes voor de deur. vind het wel jammer dat het niet de volgende dag in huis kon zijn maar dit wordt dan ook wel duidelijk aangegeven op de website.

Pakketje was er snel alleen ik wou het terug sturen Was niet helemaal duidelijk hoe dat moest uiteindelijk even gebeld en het werd duidelijk wel echt helemaal klote dat je weer 7,25 bezorg kosten moet betalen

Het kan beter

Weinig winkel ik mis de gezellige sfeer, weinig verschillende winkels. Het is een saai winkel centrum. Beek is daarintegen veel gezelliger door de sfeer en de verschillende winkels.

alles perfect

goede prijs en levering

Snel en goeie kwaliteit

Op tijd geleverd

Kan beter

Alles is vlot verlopen snelle zending,maar had graag na de bestelling een bevestigings mail gekregen van bedankt voor de aankoop nu weet ge niet of u aankoop wel gelukt is.sorry.

Snelle levering, uitstekende service

Supersnelle ruilservice na een door mij verkeerd besteld artikel; zonder extra verzendkosten.

Verkeerde product gekregen

Ik heb het verkeerde product gekregen, toen werd mij verteld dat ik het op de retour kon zetten (kostte mij 7.50) en op een papiertje kon schrijven wat ik wilde, ik wil graag me geld terug dus de 21 euro + 7.50 verzendkosten.

Jullie zijn er goed mee bezig. Niks meer An doen

4 De Ren