Goed geregeld. Snel geleverd
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Product snel en goed geleverd alleen stuk kleiner als origineel terwijl het nieuwe ook een originele zou zijn??!
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Het bestelde winscherm voor de China scooter is een goede imitatie maar niet origineel. Als dit wel zo is zetten wij dit er altijd bij. Mvg, Team M2trading
Mijn uitlaat was de volgende middag al in huis! En mijn scooter rijd nu weer helemaal top!
Super service.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Op zoek naar een nieuwe Gel accu voor mijn Peugeot Tweet. Makkelijke site en snel besteld. Top!
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen, kan weer veilig de weg op! Mvg, Team M2trading
vlotte afhandeling
Zeer positief
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Snelle service en goed overzicht op online pagina
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Het bestelde product was goedkoper dan andere webshops en de levering was ook nog eens zeer snel!
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Zoals vorige bestelling ok.
top
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
mooie goede site en staan je goed te woord
Goede service en snel
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Ik heb mijn bestelling gedaan op donderdag en de verwachte lever datum was zaterdag en op lag mijn pakketje netjes voor de deur. vind het wel jammer dat het niet de volgende dag in huis kon zijn maar dit wordt dan ook wel duidelijk aangegeven op de website.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Pakketje was er snel alleen ik wou het terug sturen Was niet helemaal duidelijk hoe dat moest uiteindelijk even gebeld en het werd duidelijk wel echt helemaal klote dat je weer 7,25 bezorg kosten moet betalen
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Weinig winkel ik mis de gezellige sfeer, weinig verschillende winkels. Het is een saai winkel centrum. Beek is daarintegen veel gezelliger door de sfeer en de verschillende winkels.
Beste, Waar gaat dit over? Wij hebben geen winkel maar een afhaalbalie in ons magazijn op het kleine industrieterrein. Waarom de plaats Beek hierbij is betrokken is ons ook een raadsel. Mvg, Team M2trading
goede prijs en levering
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Alles is vlot verlopen snelle zending,maar had graag na de bestelling een bevestigings mail gekregen van bedankt voor de aankoop nu weet ge niet of u aankoop wel gelukt is.sorry.
Beste, Dus in plaats dit bij ons na te vragen geeft u ons een onvoldoende?? Wellicht had u het juiste e-mailadres kunnen invullen dan was u geïnformeerd! Nu heeft iemand anders al uw gegevens ontvangen... Uw bestelling is allang vertrokken en zelfs al aangeboden.... ''nu weet ge niet of u aankoop wel gelukt is.sorry.'' Heel simpel in uw geval: Juiste e-mailadres invullen of op rekening kijken als dit niet lukt! Mvg, Team M2trading
Supersnelle ruilservice na een door mij verkeerd besteld artikel; zonder extra verzendkosten.
Ik heb het verkeerde product gekregen, toen werd mij verteld dat ik het op de retour kon zetten (kostte mij 7.50) en op een papiertje kon schrijven wat ik wilde, ik wil graag me geld terug dus de 21 euro + 7.50 verzendkosten.
Beste, En hiervoor heeft u per e-mail ons antwoordnummer gekregen. Aagezien hier geen vragen over waren zijn wij ervan uitgegaan dat u weet wat dit is en wat u hiermee moet doen... Er had een lampje moeten gaan branden toen u werd verzocht om te betalen bij afgifte! Mvg, Team M2trading
Jullie zijn er goed mee bezig. Niks meer An doen