Naar afspraak na gekomen

Als ik wat heb besteld is er ook snel gereageerd en gehandeld en ook snel geleverd prettig met dank Vr.Gr.leo

Uitstekende service

Ik had een verkeerd artikel besteld. Ben door de klantenservice heel fijn geholpen. Heb het fout bestelde artikel teruggestuurd en kreeg direct een bericht dat het door hen was ontvangen. De andere dag het juiste artikel in huis zonder dat ik een rekening kreeg voor de verzendkosten.

Snel mogen ontvangen en keurig verpakt.

Komt afspraken na en de status van de bestelling is prima te volgen middels een link. Dik tevreden.

Super aanbieding

niks op aan te merken.

Alles mooi op tijd. Goed verpakt.

zeer slechte communicatie

4 items besteld,4 ontvangen waarvan 1 niet correct,n nu 2,5 week later het juiste item nog niet geleverd,en ook geen geld terug,zeer slechte service

Goede sevice snelle levering

Onderdelen die geleverd werden waren van zeer matige kwaliteit en een deel van de levering was verkeerd . Alles snel en netjes opgelost

Fijn

Snelle en nette levering

Had snel stikkers en spiegels nodig. Snel geleverd en netjes verpakt. Zeer tevreden

Goede en snelle service

Geen op of aanmerkingen

Alles netjes, goed, en snel afgeleverd. Prima m2 trading

Ik had een nieuwe accu nodig voor mijn scooter en het liefst de volgende dag en dit werd geregeld! Goed geholpen! Heel tevreden

Goede levering, duidelijk omschreven

Werd geleverd zoals afgesproken en voldoet aan mijn verwachtingen.

Informatie verstrekking goed en juiste hoeveelheid. Levering op afgesproken tijd.

Precies wat ik nodig had goede kwaliteit en prijs. Op tijd gelevert en goed verpakt . Heel tevreden

Gewoon goed

Snel gelevert

Preis-Leistung super, Top Service, gerne wieder!

Rund um alles super verlaufen. Gerne wieder!

Weer in een keer goed!

Toch alles goedgekomen

Na een misverstand hebben ze het toch prima opgelost super.

Fast delivery

Superschnelle Lieferung ins Ausland

Snelle afhandeling

Wat de kwaliteit van de batterij betreft, is het afwachten. Ik gebruikte altijd het merk nitro.

Was niet voorradig contact opgenomen en toch snel mijn bestelling ontvangen zoals beloofd

Was snel geleverd doet wat moet doen

4 De Ren

Groesbeek 6562 JK