nu al een paar keer besteld en altijd goed gegaan . de site kan soms wat betere info weergeven bij verschillende onderdelen , is soms wat verwarrend . ook via de mail wat gevraagd en krijg altijd netjes antwoord terug .
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Het artikel past perfect, was wel prettig geweest als er een montage handleiding bij had gezeten ivm het busje die bijgeleverd was. Kan frustrerend zijn voor iemand die niet zo vaak sleutelt.
Beste, Dit gaat om een achterdrager voor de Kisbee. deze kan hier maar op één manier op. Een pasbus hoort altijd ergens tussen. in dit geval tussen de scooter en achterdrager zelf. Lukt het alsnog niet? Neem met ons contact op en dan leggen wij het uit. Mvg, Team M2trading
Het kan verbeteren
Beste, Geen idee waar dit over gaat zonder enige context! Het bestelde product klopt en is op tijd aangeboden... Mvg, Team M2trading
Netjes optijd geleverd.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Wel drie dagen later bezorgt dan de afspraak.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Onze excuses dat deze later was aangeboden dan waarvoor was gekozen! Mvg, Team M2trading
Netjes
Zijn goed
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Alles goed uitgelegd en alles makkelijk te maken
goede service
GOED
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Goede service, en snel geleverd.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Goed product en snelle levering
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
de nieuwe buddyseat past net niet , helaas.. beter meer foto zien voorkant ,achterkant enz..
Beste, Dit klopt helemaal! Er is een zadeldek voor de Liberty Post besteld. Zoals de afbeelding bij het product laat zien gaat dit om een aangepaste bezorgscooter. De gewone Liberty heeft een compleet ander zadel. Het beste was geweest om dit bijvoorbeeld na te vragen of de afgebeelde zadeldek te vergelijken met uw eigen zadel dan was dit in één oogopslag duidelijk. Mvg, Team M2trading
Aan te bevelen
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Regel eerst betere kwaliteit spiegek dan praten we verder
Beste, Onze excuses dat deze bij u beschadigd is aangekomen, wij hebben deze vanzelfsprekend ook gecontroleerd alvorens te versturen. Erg spijtig dat dit is gebeurd! Mvg, Team M2trading
snelle en corekte levering
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Afgelopen donderdag urenlang geprobeerd iemand aan de telefoon te krijgen. Niet gelukt.deze persoon die op moet pakken is al sowieso niet de vriendelijkste. Daar tegenover is de jongen aan de afhaal bali Zeer vriendelijk en behulpzaam
Prima kwaliteit en service
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Kan u weer met een gerust hart de scooter parkeren :) Mvg, Team M2trading
GOOD SELECTION OF PARTS REASONABLY PRICED
Dear, Thank you for taking the time to rate us! Best regards, Team M2trading
Alles ging hoed. Alleen het product dat ik heb gekocht doet het niet (knipperlichten) had wel een schema of uitleg verwacht
Beste, Dit is gemakkelijk te doen zonder schema! Enige technische affiniteit is wel handig. Mvg, Team M2trading
Snelle service. Duidelijke website en product zoals omschreven. Zeer tevreden.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Vriendelijke klantenservice Legt alles rustig en goed alles uit Ook zeer goed bereikbaar Top bedrijf naar mijn mening Goede prijzen! Aanrader dus ;)
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Kan u weer verder rijden :) Mvg, Team M2trading
Altijd optijd goede bedrijf
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Nu twee keer hier een bestelling gedaan, beide keren zeer tevreden over deze onderneming