niets op aan te merken .vind het goed zo snel geleverd...
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Ik had snel een accu nodig. Deze was op voorraad en op tijd in huis. Alleen jammer dat deze niet op juiste tijd bezorgd werd. Ik had voor de avond bezorging betaald en accu werd toch overdag bezorgd door post.nl Gelukkig waren mijn buren toevallig thuis.
alles is goed geleverd, was snel en goed ingepakt, echter ik had een ander type batterij besteld, terwijl ik 2x nitro accu's had besteld, heb ik 2x LP batterijen verkregen. ander merk = andere prijs, vertrouwen wordt opgebouwd door de merken en produkten te leveren die besteld zijn.
Blinde sleutels besteld, nu hopen de goed , want kon in mijn papieren niet zijn of het nou een Sym fiddle 2 of 3 is. maar verzendkosten 5.95 voor een brievenbus pakje is teveel gevraagd. PostNL is 4,25 en DHL is 3,95 Maak dan de sleutels duurder.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Deze kosten zijn vanzelfsprekend ergens aan verbonden. Mvg, Team M2trading
Het contact en service om een order aan te passen is goed geregeld
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Goede service . Antwoorden direct op een vraag. Terug sturen geen probleem. Gewoon goed
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Alles op aangeven datum ontvangen. Netjes verpakt en de juiste spullen.
Helaas het verkeerde geleverd gekregen waardoor ik iemand extreem heb moeten teleurstellen! Contact opgenomen met de klantenservice en dan stopt de prettige een vlotte organisatie. Vind het vervelend als er gelijk verwezen wordt naar algemene voorwaarden terwijl de fout niet door ons toe doen is. Tip! Klachten zijn kansen dus doe er iets mee
Beste, ''Vind het vervelend als er gelijk verwezen wordt naar algemene voorwaarden terwijl de fout niet door ons toe doen is.'' Nav van dit: Vind het persoonlijk wel iets van, Moet nu zelfs naar het PostNL punt in de stad voor een bewijs van opsturen. Als we het over wederzijds vertrouwen hebben is dit ver te zoeken. Jullie maken de fout ik wij hebben de laste en Staat er ook in de algemene voorwaarden dat het personeel kundig is? Dan worden niet zulke fouten gemaakt Onze excuses dat hier mensen werken en er fouten gemaakt kunnen worden. Mvg, Team M2trading
Snel binnen en mooie producten
Goed en snel
ik had 18x1.20 moetenbestellen maar perongeluk de verkeerde besteld
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Neem zeker contact met ons op want indien leverbaar is ruilen mogelijk! Mvg, Team M2trading
Te kort om om ervaring op te doen met schakelaar aansluit schema ontbreek zou wel handig zijn
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Het beste is de huidge kbels te labelen om zo te bepalen welke wat doet. Ook met schema zal dit nodig zijn bij oldtimers. Mvg, Team M2trading
snelle levering en goede kwaliteit
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Goeie prijs, snel geleverd, onderdelen goed veilig verpakt.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Bestelling is prima verlopen en precies wat ik nodig had .
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Kan u weer betrouwbaar de weg op! Mvg, Team M2trading
Snelle afhandeling
Alles oke.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Altijd netjes op tijd de spullen. Is iets niet goed komt het geld ook netjes jou kant weer op. Ben super tevreden met M2trading
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Van eenvoudig bestellen tot aflevering
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Prima bedrijf met snelle levering TOP
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Kon onderdeel (klepsteelafdichtingsrubber) nergens krijgen, maar wel bij m2.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Mijn pakket was keurig op tijd en je krijgt ook waar voor je geld
Snel en goed
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
super content en ga zeker nog iets bestelen op deze site eerlijk en correct dat vind je niet veel meer