Snelle levering en alles compleet.
Besteld omdat binnen dag geleverd zou worden maar na betaling van de bestelling werd het bezorg moment iederekeer uitgesteld. Heb nood gedwongen elders het onderdeel moeten halen.
Beste, Zeer spijtig inderdaad. Ergens in een depot gaat het mis. Wel jammer dat u ons hierop beoordeeld: 18 oktober 14:01 Sorry, bezorgmoment is bijgewerkt Nieuwe bezorgtijd: morgen tussen 11:30 en 14:00 17 oktober 22:15 Zending is gesorteerd 13 oktober 10:19 Zending is bezorgd 13 oktober 8:41 Bezorger is onderweg 13 oktober 8:03 Zending is gesorteerd 12 oktober 18:33 Zending is ontvangen door PostNL 9 oktober 5:12 Sorry, bezorgmoment is bijgewerkt 8 oktober 19:45 Zending is ontvangen door PostNL Mvg, Team M2trading
Niet goed
Beste, Onze excuses dat deze een dag later is aangeboden! Mvg, Team M2trading
voor de eerste keer hier wat besteld t,is exact wat je besteld ,dat krijg je ook prima op tijd goed verpakt kan het aanrader \
El producto muy bueno y el envío rápido
Nieuwe remdelen besteld voor de scooter. 1 onderdeel de remschijf is niet recht maar zit een slinger in hier over contact gehad en bewijs video aangeleverd dat de remschijf krom is maar na de tijd geen contact meer met hun kunnen krijgen.
Altijd naar tevredenheid zaken gedaan met M2-trading.
Afspraak over levering helemaal waargemaakt.
Goede kwaliteit
Ik heb me cilinder kit ontvangen en niet de bougies die ik besteld heb
Beste, Dat is heel vervelend. Dit hebben wij ook netjes opgelost, wellicht vergeten om dit erbij te zetten. Ook jammer dat van de ander bestellingen welke prima zijn gegaan nooit een review is geplaatst maar nu is de drang er wel. Mvg, Team M2trading
Van het bestelde en geleverde product was de kwaliteit wel heel matig. Maar er werd wel goed op de mail gereageerd en beantwoord. Wat ik wel een dingetje vond dat er werd gesteld dat je imitatie koop......maar daarom hoort het nog wel te werken.
Beste, Deze werkt maar dient wel op de juiste manier te worden aangesloten. de originele is er ook, deze kan u zo aansluiten en hiervoor is geen kennis nodig. Mvg, Team M2trading
Ich würde gerne eine Rezession schreiben, wenn ich dann mal die Ware erhalten würde. Hermes ist die absolute Katastrophe. Wie kann man mit solchen Partnern zusammenarbeiten. Ohne Worte. Warte jetzt 1,5 Wochen auf meine Bestellung
Beste, Als u een bedrijfsadres kiest om deze internationaal te laten bezorgen is het ook aan te raden om de bedrijfsnaam te noteren. Staat los van de vervoerder. Mvg, Team M2trading
Goede en snelle service
3 x over een strip besteld en elke keer de verkeerde . Daarna ook nog een set strip van treeplank verkeerd geleverd
Beste, Wij komen maar één bestelling tegn bij ons op uw naam en e-mailadres... Er is maar één zijde besteld; de linker. Dit zegt u zelf: 'Moet als je er op zit de linker kant hebben heb recht en links besteld en krijg alleen de rechter kant' Het beste is om dit eerst te vragen en hierna te bestellen. deze bieden wij ook specifiek aan voor de linkerzijde en als dit een set is (twee of meer) staat dit er ook bij. Mvg, Team M2trading
Lever tijd was onder de maat. Er werd geen contact opgenomen met mij totdat ik zelf contact opnam. Na ruim een maand kreeg ik een verkeerde kleuronderdeel opgestuurd.
Beste, Klopt en we zijn ermee bezig en krijgen nu al de review te zien... Mvg, Team M2trading
Heb nu een leovince touring bestelt , en weer staat erop de site dat het op voorraad is eenmaal bestelt en afgerekend is het niet meer op voorraad en mag je dus wachten tot het er weer is .. Dit is mijn 3de slechte ervaring bij m2trading en bestel ook niet meer hier
Beste, Dit klopt inderdaad! Er was een voorraadfout. Onze exuses hiervoor! Mvg, Team M2trading
Had een scooter alarm nodig voor mijn buurman. Per ongeluk twee besteld. Gebeld met M2trading, kreeg een vriendelijke man aan de telefoon. En was nog op tijd om de bestelling te annuleren. Geld stond zo weer op mijn rekening. Buurman blij. En het product was snel binnen. Als ik wat nodig heb op dit gebied, zal ik zeker bij M2trading bestellen. En ze hebben een ruime keuze aan producten.
Leeft het regels na
Op de homepagina staat bezorging: vanavond of morgen in huis, dus dat is wat je verwacht. Als het niet op voorraad is dan is dit niet te zien bij de product advertentie. Uiteindelijk een week moeten wachten. Had ook een gesprek via de chat van jullie en deze persoon reageerde nogal geïrriteerd op mijn vragen. Dit was bij een eerdere geannuleerde bestelling.
verkeerde adres bezorgd en geen factuur!!!
Beste, Dit is bij ons niet bekend en ook nooit gemeld. Deze is in de brievenbus van het opgegeven adres gegaan: 12 oktober 21:11 Zending in brievenbus Bezorgd op 12 oktober 21:11 12 oktober 9:12 Bezorger is onderweg 12 oktober 8:15 Zending is gesorteerd 11 oktober 21:31 Zending is ontvangen door PostNL De factuur kan u wellicht aantreffen in de spamfolder. Mvg, Team M2trading
Altijd goeden prijzen. Alleen jammer dat sommige afbeeldingen niet te zien . Ook jammer dat veel producten toch niet meer leverbaar. Maar al met al, prima zaak en nette prijzen.
Alles makkelijk en snel.
Allesbnetjes op tijd
Ik heb niet ontvangen wat had ik besteld Ik bestel een Nitro accu ik krijg its andere merk echt slecht
Beste, Onze excuses dat dit is gebeurd! Mvg, Team M2trading
Accu besteld, deze werd de volgende dag al geleverd, en was zelfs een van een betere ofwel duurdere versie. Gewoon zeer tevreden