alles netjes op tijd geleverd . 1 product was niet op voorraad kreeg een duurder product voor het zelfde geld ... echt top
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! En u kan weer verder! Mvg, Team M2trading
Snel geleverd.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Zoals ik al zei overzichtelijke website en na de bestelling in 2 dagen thuis afgeleverd. Er heeft iemand aan mij gevraagd hoe of ik aan die zadeldekjes kwam he ik haar door verwezen naar m2 trading. Om via de website te bestellen.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Altijd optijd, mijn bestellingen lopen altijd perfect zonder enige problemen
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Duurt veel te lang, je kan klanten niet zolang laten wachten op de spullen die besteld zijn. Bij Ali express zijn ze sneller en goedkoper.
Beste, Onze excuses voor de vertraging! De modellen op Ali Express zijn duurder en met langere levertijd... Buiten dat het erg vervelend dat uw bestelling te laat is aangeboden klopt uw vergelijking niet. Mvg, Team M2trading
Snelle levering van product
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Goed product vcvoor een nette prijs
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Ben tevreden zeer snelle levering
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Ik vind het fijn dat ik achteraf kan betalen met grote bedragen. Zodat als het artikel wordt bezorgt ik ook de tijd krijg om het artikel goed te kunnen bekijken en als ik het dan goed vind en het niet behoeft terug te sturen, dat ik het dan pas kan betalen.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Heb al vaker dingen bij het bedrijf besteld. en was super snel afgehandeld . Tevreden
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Zonder meer een hele fijne ervaring, met een voor mij als leek waardevol advies en hele snelle levering. Waar ik minder enthousiast over ben is de bij geleverde spuitfles Rain Away, van dit toch nog wel vrij dure product is de Kwaliteit Uitermate Teleurstellend. Vriendelijke groet Jack
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! De Rain Away is erg goed spul maar dient wel op de juiste wijze gebruikt te worden. Mvg, Team M2trading
Is misschien een tip als je bijvoorbeeld een artikel 's avonds voor 22.00 besteld dan heb je het de volgende dag al in huis bij jullie vond ik het eigelijk wel lang duren als ik het zondag op de dag besteld heb en ik krijg het donderdag pas binnen en ik moest jullie ook een mail sturen of de betaling goed was gegaan kreeg ik ook niet dat is wel erg jammer dit zijn eventueel kleine verbeter punten voor de rest is de bestelling goed dank je wel hiervoor.
Beste, Wij bieden de service voor 22:00 uur besteld gewoonweg niet aan. De berichten mbt uw bestelling zijn ook verstuurd en uw vragen omtrent dit zijn ook meermaals beantwoord door ons. Mvg, Team M2trading
goede product (uitlaat yamaha neos 2t)
waar zoals beschreven en snelle levering .
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Goed en zeer snel geleverd
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
mooie leaping Jaguar in chrome kleine prijs supersnel geleverd grote klasse!
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Ik heb hier 2 x besteld en dit is een top bedrijf stuurt je mails van ontvangst en verzending en de pakket is binnen 2 a 3 dagen bij je bezorgd
Duidelijk en snelle service
Ik vind het raar als je al betaald hebt voor thuis te laten bezorgen en het is niet goed dat je als je het terug stuurt je nog een keer moet betalen . Zeer teleurgesteld gesteld.
Beste, Indien men zelf een verkeerd product besteld is men ook zelf verantwoordelijk voor de terugweg. Nooit de aanname maken dat alles gratis is bij elke webshop. Tevens is er op eigen inzicht een beenkleed voor de passagier besteld. Het staat er ook bij.. Mvg, Team M2trading
veer paste prima
GEWELDIG
Top Service und blitzschnell geliefert
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, uns zu bewerten! Mvg, Team M2trading
mijn ervaring is altijd keurig op tijd, en netjes verpakt, en altijd de juiste onderdeel, keurig ga zo door m2trading,
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Kan u weer met de brommer op pad! Mvg, Team M2trading