Spijts de vertraging bij post nl Tevreden over de verkoper
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Alles in orde, correcte behandeling, geen fouten, snel geregeld.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Snelle levering en scherpe prijzen
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
M2Trading doet en levert als beloofd, reeds meerdere orders geplaatst en altijd een perfecte, tijdige levering. Ga vooral zo door !
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
If i could i would return it back
Hello, You only had to ask. It's a pity that you don't do this, but you do post a review... it has nothing to do with costs. It is not necessary to make assumptions. Best regards, Team M2trading 22-9 Verwacht een nette reactie en is van mening dat dit niet wederzijds hoeft te zijn. Tevens komt Mr er achter dat hij het verkeerde windscherm heeft besteld. Dan past het inderdaad niet.
Bestelling kwam een dag later dat is geen probleem en dan komt die zaterdag eindelijk aan en dan pak je hem uit zijn er stukken uit kan je wachten dat het maandag is voor het weer terug te sturen en onder tussen heb ik nog steeds geen achter lamp
Beste, Helaas kan dit voorkomen tijdens het vervoer. Onze excuses dat deze kapot is aangeboden! (Wij brengen deze overigens niet zelf) Klant wilt deze ondanks deze review dit wel nog ontvangen.. Mvg, Team M2trading
Accu bestelt, 1dag later in huis, goedkoop en een prima product.
Schnelle Lieferung top Qualität
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, uns zu bewerten! Mvg, Team M2trading
Snel geleverd. Zeer tevreden.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Ik had een vraag gesteld via de site, maar geen antwoord gehad. Uiteindelijk toch maar besteld, maar een dag te laat geleverd.
Beste, Er was inderdaad niet meteen gereageerd op uw e-mail van zaterdagavond om 21:34 uur, dan zijn wij gesloten! Maar wel op maandag om 10:03 uur: Hieronder de reactie op uw bericht: Klantenservice M2trading Sep 20, 10:03 Een hele goedemorgen, Het beste is om de juiste scooter te selecteren: https://www.m2trading.com/nl/merken/aprilia Mvg, Team M2trading
Perfect banden er net op gezet dank
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Zeer tevreden en snelle levering van product
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Artikel wie beschrieben, gut verpackt und schnell geliefert.
Ik vind dat ze gewoon de onderdelen die ontbreken kunnen opsturen, omdat dat veel makkelijker is dan de oplossing alles terugsturen tewijl er wel een paar onderdelen goed zijn.
Beste, U besteld een AGM Goccia windscherm voor een Piaggio Zip2000. Daar zijn geen onderdelen in te wissele momdat dit twee verschillende windschermen zijn voor twee verschillende merken scooters. Ook telefonisch uitgelegd maar spijtig om te moeten vernemen dat het nog niet duidelijk is. Op onze kosten ruilen met deze review als resultaat... Mvg, Team M2trading
Goeie kwaliteit. Het geleverde produkt beantwoordt aan onze verwachtingen.
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
Had niet gedacht dat het zo snel al in huis zal hebben
Beste, Dank u voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Mvg, Team M2trading
de service van de medewerkers zijn snel en professioneel.
top ga zo door
Maanden gewacht op bestelling...
Beste, Dit klopt inderdaad. Daarom hebben wij op vraag van u in Juni 09 om 19:16 uur op Jun 10 om 11:19 uur gereageerd maar nooit meer iets vernomen.. Mvg, Team M2trading
Ruime keuze en snelle levering
Erg goed
Snel en goedkoop
Zeer snelle levering. Volgende keer zeker weer.
Voor de onzekere mensen dit Site is te vertrouwen